Преслава се хвърли на врата на Рачков, лудуват в хотел в Банско (Подробности)

Гласувайте за статията

Отчаянието хвърли Преслава в обятията на Димитър Рачков.

След като Фики и Слави Трифонов й биха шута, Преслава отново се оказа самотна. Свикнала да бъде подритвана от мъжете и да няма особен успех в любовта, певицата решила да съчетае свое участие в роден ски курорт с няколко дни релакс. Тя се изфука, че е порила снежните писти не със ски, а с моторна шейна.

След добитата необходима доза адреналин, Преслава му разпускала края както най-добре си знаем – с алкохол, цигари, наргилета и кръшни ритми. За нейна радост, вечерта се развила по-добре от очакваното и тя срещнала своя любимец Димитър Рачков в кръчмата, в която избрала да вечеря. Не е ясно дали комикът е бил там по работа или за забавление.

Ясно е обаче, че певицата цяла нощ не го оставила на мира, То не били селфита, прегръдки, целувки. Преслава вече била леко на черешата и съвсем се развеселила покрай актьора. Рачков може да не е първа хубост, но определено се радва на куп фенки именно заради чувството си за хумор. Покрай шегите, които ръсел на поп-фолк певицата, той трябвало дискретно да й обясни, че не е редно да прекрачват границата на приятелските отношения.

Преслава обаче, горката, вече съвсем не подбира. Тя не спряла да се умилвка около актьора, вероятно с идеята отново да се почувства желана. То е нормално за жена в нейното състояние, но с нейния звезден статус добива вид на поредната отчаяна постъпка. До скоро тя топлеше леглото на друг шоумен – Слави Трифонов, пише hotarena.net.

Преслава се глези на Рачков

Преслава се глези на Рачков

Той обаче предпочете да не си навлича ядове на главата и й би шута, когато интересът към връзката им стана прекалено голям. След близо година игра на котка и мишка и непрестанни отричания, Фики категорично заяви, че вече не е с Преслава. А сега, горката тя, най-много да си изяде боя от Мария Игнатова!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар