Преслава се фука с ново гадже (Влюбена ли е, или дразни Бирмата?)

Преслава се фука с ново гадже (Влюбена ли е, или дразни Бирмата?)
5 (100%) 1 vote

Преслава се фука с ново гадже, има ли такова, или само дразни Бирмата?

Фолк певицата Преслава пусна многозначителен пост в социалната мрежа. Изпълнителката си пусна снимка с огромен букет цветя, под която написа „Благодаря ти, любов! Обичам те много!”

Веднага тръгнаха спекулации, че фолк звездата е отново влюбена и има ново гадже. Кой е тайнственият й любим обаче остава загадка. В социалните мрежи и таблоидите се носи слуха, че това е актьорът Калин Врачански. Но колкото и феновете да се забавляват от идеята да ги сватосат заедно, факт е, че певицата досега винаги е излизала само с милионери.

Друг слух обаче гласи, че Преслава просто е използвала случая, за да дразни Бирмата. Изпълнителката бе лудо влюбена в Георги Станоев, а в едно интервю с Азис призна, че двамата са като куче и котка, но тя е готова да извърши и убийство заради него, ако се наложи. Емоционалната й изповед трогна мнозина, но самата Преслава откровено споделя, че е оставила миналото зад гърба си. Не са малко обаче онези, които се чудят, дали фолк звездата все пак не дразни бившия си, пускайки двусмислени послания и снимки.

Не са малко и онези, които помнят, че певицата доста обича да се закача с Фики Стораро. И всъщност смятат, че именно той е мъжът, който я е сюрпризирал с цветята. Вярна на себе си, Преслава продължава да пази личния си живот в тайна. Но някои от почитателите й не изключват възможността двамата наистина да са повече от приятели, а Фики да е зарадвал колежката си с милия жест за празника.

Преслава разкри, че отново е влюбена.

Преслава разкри, че отново е влюбена.

Изпълнителката на „Ако утре ме губиш” в последните дни е в центъра на не един скандал, а в момента е забъркана и в любовна афера. Самата тя искрено се забавлява от любовните триъгълници, в които я въвличат, но досега нито веднъж не е показала ново гадже, или друг кавалер, освен в един — единствен случай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар