Преслава се стиска за тоалети и скъпи клипове (Къта парите за сватба?)

Гласувайте за статията

Преслава за пореден път се доказа като най-голямата скръндза в бранша!

Докато колежките на Преслава се чудят как да похарчат парите си за бляскави клипове и тоалети, тя все си прави тънки сметки, за да й излезе по-евтино. Изпълнителката никога не си е падала по изхвърлянето и в кариерата й няма нито един клип, който да може да конкурира тези на Галена, например.

Едната пръска 100 бона само за колело с камъни, а на другата й се свидят и 1000 лева за рокля за клип! Преслава е една от фолк певиците с най-много участия и месечно прибира по поне 50 бона. Въпреки че парите видимо не са й проблем, тя няма никакво желание да инвестира средства в кариерата си. Със сигурност това е една от основните причини в последните години тя да върви все надолу.

В момента изпълнителката на „Водка с утеха“ разчита предимно на своите стари хитове, за да поддържа фенската любов. Но дори в очите на върлите си почитатели вече изглежда доста скучна и лишена от мотивация за работа. Последният й проект е дуетът с Джена „Тук жена му пази“. Клипът отново не залага на особен лукс, като изключим тузарския хотел, в който е заснет.

А Джена е останала втрещена от това колко стисната е нейната колежка. Двете с Преслава, по препоръка на стилисти, са предрешени в поръчкови рокли, обсипани с камъни. Тоалетите определено са ефектни, но на Преслава се сторили и ненужно скъпи. Дуетната й половинка се спряла на модел за 1000 лева, а тя решила да бъде по-пестелива в избора си, пише hotarena.net.

Преслава се оказа истински Чичо Скрудж

Преслава се оказа истински Чичо Скрудж

Така се спряла на модел за 650 лева, които също едва й се откъснали от сърцето. Сега сигурно ще подноси роклята и на участия, че поне да си избие „крупната“ сума. Заради тази своя пословична стиснатост, Преслава отдавна е на подбив в бранша. Сега колегите й се шегуват, че сигурност събира пари за сватба и булчинска рокля и затова така е стегнала кесията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар