Преслава се срамува да се покаже след раждането? (Вижте как крие корема)

Гласувайте за статията

Преслава се срамува да се покаже след раждането

Преслава се срамува да покаже фигурата си след раждането. Изпълнителката си пусна снимки от Дубай, на които обаче предвидливо крие корема.

Този път звездата реши да се щракне без фотошоп и изненада почитателите си. Изпълнителката обаче предпочете да покаже стройни крака, докато наедрелият й ханш бе умело скрит зад цветни гирлянди.

Певицата съвместява работата с удоволствието и се забавлява да покаже снимки от почивката в Дубай. Докато е там звездата вероятно ще заснеме и ново видео. А междувременно позира и по бански за почитателите си.

Преслава, която иначе никога не е била суетна, този път изглежда се притеснява да показва фигурата си. Певицата остана скрита и се снима от разстояние, за изненада на феновете, пише bliife.bg.

Няма спор, че активните тренировки са направили много, за да бъде младата майка във форма. Но раждането също си е оставило своите следи върху нея. Преслава доста дълго тренира, за да се възстанови от раждането, но вече няма стройната линия, която плашеше някои от почитателите й отпреди да забременее.

Иначе певицата изглежда сияеща и щастлива. Особено след като сагата с носа й остана в историята. Както е известно, звездата не е фен на естетическите корекции — през годините си е намалявала бюста и на няколко пъти си е правила липосукция, за да може да се впише в комерсиалния образ, който трябваше да показва на участия. Решението й да си оперира носа изненада много нейни почитатели. И въпреки че твърди, че го е клъцнала заради проблеми с дишането, почитателите й направиха от това световен проблем.

Преслава крие корема в Дубай сн. Инстаграм

Преслава крие корема в Дубай сн. Инстаграм

Към днешна дата обаче звездата неглижира всички коментари относно външния си вид. Единствено не смее да се покаже натурална по бански, тъй като очевидно проблемите с теглото, след раждането, все още я притесняват. Въпреки всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар