Преслава се пусна уж без грим, топ гримьори: Има пет слоя пудра, фон дьо тен и още (Вижте как мами феновете си)

Преслава се пусна уж без грим, топ гримьори: Има пет слоя пудра, фон дьо тен и още (Вижте как мами феновете си)
5 (100%) 1 vote

Преслава се пусна уж без грим, а крие недостатъци с тонове макиаж

Фолк певицата Преслава се пусна без грим за радост на феновете си. И докато почитателите й я засипваха с комплименти, колко естествена и красива изглежда, гримьори набързо я разконспирираха. Оказа се, че певицата е положила специални усилия, за да изглежда „натурална“. И в действителност съвсем не сияе заради естествения си чар и красота.

Освен че снимката й в социалната мрежа е минала няколко филтъра за светлина и фотошоп обработка, певицата също така не е успяла да заличи съвсем ефекта от грима.

На кадрите ясно се вижда, че Преслава е ползвала основа за грим, коректор и вероятно фон дьо тен за изравняване тена на лицето. Освен това е завършила грима и с пудра. Ясно се виждат сенките под очите на певицата, които се е опитала да заличи с коректор. Както и блясъкът около веждите, отново постигнат със сенки за очи.

Съвсем лек руж в естествени тонове е изваял скулите на звездата, а спиралата, която носи, вероятно е подхранваща и безцветна. Най-издайнически са следите върху веждите, брадичката и върха на носа – певицата е използвала явно пудра със светлоотразяващи частици, за по-голям ефект и по-свеж вид. Устните й също са с два цвята червило, като вероятно е използван и гланц, за да се създаде илюзия за по-голяма плътност.

И докато почитателите на изпълнителката я превъзнасят колко е прекрасна без грим и как е най-красивата певица, други я критикуват, че се крие.

Из форумите се ширят мнения, че звездите не дават особено добър пример като крият недостатъците си.  И то опитвайки се в същото време да заблудят всички, че са естествени.

„Няма лошо в това да се гримират, все пак работната им характеристика изисква да изглеждат перфектни пред публика. Но когато решат да са естествени, нека наистина бъдат такива, а не да заблуждават всички“, коментират из форумите.

Преслава без грим, но... не съвсем сн. Инстаграм

Преслава без грим, но… не съвсем сн. Инстаграм

Иначе певицата в момента е на почивка в Турция, където се радва на последните летни дни, информира HotArena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар