Преслава се отчая от малкия си бюст, сложи силикон! (Снимка)

Преслава се отчая от малкия си бюст, сложи силикон! (Снимка)
3 (60%) 1 vote

Преслава тотално се отчая от загубата на прекрасните женски прелести

Фолк певицата Преслава не прибягва често до услугите на пластичните хирурзи. Всеизвестна истина е че гласовитата добричлийка се възползва от тях само в изключителен случай, а не като своите колежки за щяло и нещяло. Преди години се наложи да направи корекции на бюста си, но не да го увеличи, а да намали размерите му. Женските й прелести впечатляваха с големите си скандални обеми и вредяха на крехката й фигура. Изпълнителката на „Пайнер“ не веднъж се оплакваше от болки в кръста. На Преслава й се наложи да намали част от гърдите си, за да облекчи здравословното си състояние.

Феновете те се наслаждават на новия силикон на чалга дивата, с който тя наскоро се сдоби

Феновете те се наслаждават на новия силикон на чалга дивата, с който тя наскоро се сдоби

Преслава не е почитателка на силикона и различните пластики, но се оказа, че е наложително да бутне две неща по себе си. След, като тотално отслабна, разкошния навремето бюст се стопи и от него не остана нищо. Това бе причината фолк певицата да се реши на още една корекция, като този път увеличи размера на женските си достойнства, забелязаха почитателите й. На снимките, които Преслава пуска от морето феновете те се наслаждават на новия силикон на чалга дивата, с който тя наскоро се сдоби.11692546_10153222056493751_36387136777488543205454_n

Още една хирургическа намеса забелязаха наблюдателните потребители на социалната мрежа. Коремчето на Преслава е пипнато от ръката на пластичен хирург-специалист. Пак заради скоростното отслабване фолкаджийката се бе сдобила с дълбоки стрии и увиснала кожа. Преси отчаяно се опита да ги скрие с подходящи бански, но резултатът бе плачевен. Такива проблеми се отстраняват единствено оперативно и най-накрая Преслава се реши да коригира и тази проблемна област, на иначе красивата си нежна фигура.

Това, което представи на фотосите от морето показва, че Преслава е решила малките проблеми и изглежда просто невероятно с новата си визия.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар