Какви ги върши тук сгодената Преслава?! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Преслава изненада с поведението си, а уж скоро ще е булка

 

Преслава и Бирмата уж се сгодиха, а красавицата продължава да се диви по дискотеките. Е, никой не е казал, че трябва да излиза с фередже, но май поведението й е доста по-свободно, отколкото на мъжа до нея би му се искало…

Известно е, че Преслава е много желана и заради красотата си редовно провокира феновете.

Опа! Преслава, какви ги вършиш тук?!

Опа! Преслава, какви ги вършиш тук?!

По време на свои участия тя непрекъснато е обградена с кавалери, които часове наред я ухажват и й засвидетелстват специалното си отношение. Преслава въобще не може да се оплаче от внимание и колкото и да й куцат връзките, едва ли ще остане сама. Проблемът е, че тази нейна постъпка никак няма да се хареса на Бирмата, който и без това я пази като съкровище.

Клюките гласят, че любимият й е много ревнив, а отгоре на това пази като свещени отношенията им и не желае да се обсъждат публично. Трудна работа, като се има предвид коя е популярната му половинка. Почитателите й адски много се вълнуват от личния живот на певицата и той е почти невъзможно да остане скрит.

Интересно как ли се е стигнало до този горещ танц на сцената и какво ли е последвало после, когато Преслава и нейният са останали насаме?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Какви ги върши тук сгодената Преслава?! (ФОТО)”

  1. Aleksandar Tolymov

    ян. 17. 2013

    no comments

    Reply to this comment

Добавете коментар