Преслава разкри името на бебето (Вижте как се казва малката й принцеса)

Преслава разкри името на бебето (Вижте как се казва малката й принцеса)
5 (100%) 1 vote

Дъщеричката на Преслава ще се казва Паола, певицата я кръсти на щастливия татко

Преслава удържа на думата си и кръсти бебето на татко му Павел Лазаров. Щастливите родители се спрели на красивото име Паола. Което ще носи малката им принцеса.

Тя ще се казва Паола Павлова Лазарова похвали се младата майка в социалната мрежа. Преслава публикува снимка, на която с големи розови букви е написано името.

Говори се, че Павел и певицата имали малки спорове как да кръстят момиченцето си. То се роди навръх големия християнски празник Кръстовден и Преси предложила да го запишат Кристина. Така ще хем ще почетат Въздвижението на Светия кръст Господен, хем името е красиво и ще подхожда на дъщеричката им.

Ето как Преслава обяви името на дъщеричката си
Снимка: Инстаграм

Павел обаче бил категоричен, че не трябва да се отказват от първоначалното си избор. В крайна сметка таткото надделял и бебето ще носи неговото име, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

Може би това е причината фолк дивата да забави оповестяването на името на бебчето си. Да припомним, че по-големия син на половинката й също носи името на татко си. Баткото на Паола, който е от друга връзка на бизнесмена се казва Павел.

От клюки. нет  първи познахме как младите родители ще кръстят момиченцето си. Още в събота писахме, че сред най-вероятните имена, които се спрягат в социалната мрежа е и Паола.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар