Преслава проговори за Паола: Тя е късметлийка! (Вижте емоционалното й признание)

Певицата трогна с послание за майчинството си и дъщеричката си Паола

Преслава, която стана майка преди три години призна, че раждането на Паола е преобърнало живота й. Певицата се върна ударно на сцената с  нов хит и направи равносметка на живота си до сега.

Заради дъщеричката си, която през септември ще стане на 3 фолк дивата направи изненадващи признания. Гласовитата добричлийка споделя, че преди да роди мислела да се откаже от певческата си кариера и да се превърне в домакина, отдадена единствено на семейството си. Но  бързо разбрала, че да е майка и успешна певица са две неща, които могат да се съчетаят.

Певицата мислела да спре да пее заради дъщеричката си

В интервю за тв „Планета” успешната пайнерка казва още, че Паола е голяма късметлийка. Силно привързаното към нея момиченце благодарение на изолацията по време на пандемията имало шанса да бъде плътно до майка си. Гордата родителка признава още, че хлапето й е много забаено дете, което постоянно пита и й задава куп въпроси.

Младата майка е щастлива, че си била вкъщи с дъщеря си в тази ранна детска възраст и изцяло се е отдала на наследничката си.

Новият хит на певицата „В твоето легло“ е доказателство, че кариера и майчинство могат да вървят ръка за ръка Снимка: Ютюб

Към момента фолк дивата е напълно убедена, че майчинство и кариера могат да вървят ръка за ръка. А това е самата истина защото новата й песен „В твоето легло” и донесе голям успех и стана тотален хит, който се върти по дискотеките и събра в Ютюб с повече от 3 млн гледания, предават от show.blitz.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.