Преслава пристана на арабски шейх (Милиардер позлати певицата)

Преслава пристана на арабски шейх (Милиардер позлати певицата)
5 (100%) 1 vote

Сватосаха Преслава за арабски шейх, певицата дори не подозира, че ще става ханъма

Преслава пристана на арабски шейх. Петролен милиардер хлътнал до уши по изпълнителката и дава мило и драго за нея. Магнатът буквално позлатил певицата, иска четири деца от нея и вече е налял над 100 бона в банковата й сметка. Любовната им история стигнала до там, че той е готов да я направи своя съпруга и да я отведе в харема си в далечна арабска държава.

Да, ама не!

Самата изпълнителка и хабер си няма, че ще става ханъма, а още по-малко, че е сгодена за арабски милиардер. Въпреки това обаче се оказа замесена в гореща любовна драма, с крими елементи, още със старта на новата година.

В основата на това е историята на неизвестна ромка, която се представила за фолк звездата. Мургавото сестринство решило да изкара някой лев на гърба на звездата като се представят за нея. Неизвестна ромка така успяла да убеди арабски милиардер, че тя е истинската Преслава. Дори приела предложението му за брак, а според „България днес“ се е съгласила да му роди и четири деца.

Досега в банковата сметка на мнимата Преслава са постъпили над 100 000 долара. Това обаче е дребна сума в сравнение с подаръците, които изпращал мъжът уж до звездната си любима.

Тази история далеч не е единствена и както се оказа, Преслава не е единствената пристанала на арабски милиардер, без дори да знае. Колежката й Галена, която на всичкото отгоре се омъжи за дългогодишната си половинка в Тайланд, може да се окаже обвинена в двубрачие, тъй като и тя е “приела“ предложение за брак от арабски милионер.

Преслава става съпруга на шейх, само дето и тя не знае, че му е пристанала сн. Булфото

Преслава става съпруга на шейх, само дето и тя не знае, че му е пристанала сн. Булфото

Отново без дори да знае за това. ДесиСлава, Емилия и редица други звезди, умело са използвани от ромски девойки, които по този начин заблуждават чуждестранни богаташи, че са всъщност красивите изпълнителки. И приемайки уж от тяхно име предложения за брак им отмъкват парите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар