Преслава преди и сега – ето как се промени през годините (Снимки)

Преслава преди и сега – ето как се промени през годините (Снимки)
4 (80%) 6 votes

Преслава преди да отслабне е много по-различна от сега

Преслава преди голямата слава беше доста по-пухкава

Преслава преди и сега – сякаш гледаме две съвсем различни жени. Певицата е кардинално променена през последните години, но за разлика от повечето й колежки, причината не е в пластичните операции. Всъщност изпълнителката е сред малкото в чалга бранша, която не се е подлагала на никакви интервенции и, ако се вярва на слуховете, има само филъри в устните.

Преслава преди и сега

Преслава преди и сега

За сметка на това сладураната отслабна наистина драстично, заради което дори се появиха коментари, че страда от анорексия. Звездата на Пайнер е неузнаваема след като свали куп килограми от доста пищната си някога фигура. Което пък стопи и естествено големият й бюст, за ужас на мъжката аудитория.

Истината е, че дори и в началото на кариерата си, пухкавата Петя, както е истинското име на певицата, си беше сладурана и се радваше на солидна любов от страна на феновете. Които са категорични, че дори и пълничка, пак изглеждаше в пъти по-добре от повечето си колежки, които приличат повече на силиконови кукли, извадени изпод калъп.

Нещо повече, някои почитатели смятат, че преди да отслабне толкова драстично, любимката им е изглеждала в пъти по-добре. „Беше по-сладка, сега изглежда сякаш ще се счупи всеки един момент“, коментират онлайн потребителите.

Самата Преслава обаче е категорична, че сега се харесва много повече от преди. И връзката й с Бирмата няма нищо общо с новата й визия, както се говори.

Сред по-смелите коментари пък дори се появиха такива, в които се твърди, че отслабването на звездата се дължи на злоупотребата й с наркотици. Вижте и вие каква беше Преслава в началото на кариерата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Преслава преди и сега – ето как се промени през годините (Снимки)”

  1. Павлина

    сеп. 15. 2021

    Беше толковакрасива ,защо се развалят

    Reply to this comment

Добавете коментар