Преслава посреща Великден на село (Вижте как отбеляза празника)

Гласувайте за статията

Преслава посреща Великден на село

Преслава се скри във Врачанския балкан и избра там да прекара празниците. Изпълнителката напусна София още преди седмици, избирайки да прекара дните в принудителна изолация далеч от столичния си дом. Вместо това прекарва времето си в село Ритлите, където може да излиза сред природата, без да се страхува, че някой може да я зарази с вирус, тъй като се старае да не общува с други хора.

Изпълнителката на няколко пъти сподели кадри, на които се вижда колко добре си прекарва на село. Принудителната почивка определено се отразява добре на Преслава. След първите дни, когато изглеждаше отслабнала и изтощена, днес певицата е в по-добра форма и видимо освежена от почивката.

Подобно на други звезди, тази година Преслава отбеляза скромно празника — само с дъщеря си и любимия си мъж. Тя сподели снимка на яйцата, които сама е боядисала, както и от поредната си разходка на открито.

Певицата очевидно се чувства добре в планината и си прекарва доста добре там. А феновете й пожелаха скоро да я виждат не само в социалните мрежи, но и на живо.

Що се отнася до другите колеги на Преслава, за тях празниците също минаха доста минорно. Галена предпочете да го прекара отдадена на благотворителни жестове, а Азис изглежда се е изявявал в кухнята на „Hell`s kitchen“. Певецът сподели кадър с боядисани яйца в специално направена за него униформа, очевидно подарък от екипа на предаването.

Повечето други звезди също избраха да почетат празника тихо и без много шум. А повечето от тях напуснаха столицата още преди седмици и се скриха в провинцията или в къщите си на село, където доста по-леко преживяват принудителните мерки и ограничения.

Преслава посрещна Великден на село сн. Фейсбук

Преслава посрещна Великден на село сн. Фейсбук

Що се отнася до Преслава, тя направо сияе от живота на чист въздух в планината. И се старае да прекара възможно най-много време с дъщеря си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар