Преслава показа пищни форми дни преди раждането (Горещо фото)

Преслава показа пищни форми дни преди раждането (Горещо фото)
5 (100%) 1 vote

Преслава показа пищни форми дни преди раждането

Фолк певицата Преслава пищни форми дни преди раждането на първото си дете. Изпълнителката сподели фото по бански, демонстрирайки перфектна фигура, въпреки че съвсем скоро й предстои да стане майка.

Фолк звездата демонстрира шеметна фигура, въпреки че само след броени дни ще прегърне първото си бебе. Преслава се щракна от морето, където бе на плаж. Този път обаче тя и половинката й избраха родното Черноморие, пред Бяло море, където изпълнителката бе почти до рождения си ден миналия месец.

Примата на Пайнер се постара да покаже на всички, че не само е в отлично здраве, но и тренира активно. На обвиненията, че рискува живота на бебето с опасни натоварвания, тя показа упражнения за бъдещи майки, които подпомагат раждането.

Благодарение на постоянната тренировка, Преслава почти не е напълняла. Фолк певицата има само ясно изразено коремче и е натрупала по-голяма гръдна обиколка. Все още не е ясно дали смята да кърми бебето, или ще последва примера на някои свои колежки да го захранва изкуствено, за да не си разваля фигурата. Предвид факта, че тя толкова желаеше това дете, най-вероятно ще влезе изцяло в ролята на майка, без никакви изключения.

За разлика от много свои колежки, които станаха майки рано, Преслава предпочете да изчака, преди да се отдаде на семейните радости. Изпълнителката си вдигна къща в Бояна, купи си апартамент в Пловдив, осигури си солидна банкова сметка и едва тогава реши да прави семейство с новия си мъж.

Сватбените планове засега не са тема на разговор, като певицата не е коментирала дали планира да се омъжи за Павел. Въпреки слуховете, че двамата са си казали тайно „Да“ преди раждане на бебето, това така и не бе потвърдено.

Преслава в топ форма дни преди раждането сн. Фейсбук

Преслава в топ форма дни преди раждането сн. Фейсбук

Дали ще се оженят след раждането, също остава тема табу. Но е факт, че певицата изглежда изключително добре, дори в последните дни от бременността си. Блазе й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар