Преслава показа новия си, Бирмата полудя (Вижте как го заплашва)

Гласувайте за статията

Преслава се оказа ябълката на раздора за двама мъже, готови да влязат в боя заради нея.

Бившата на Бирмата – Преслава, явно все още не му е безразлична, въпреки че той в момента се подвизава с колежката ѝ Алисия. Георги Станоев доскоро беше пръв приятел с новия любовник на Преси, но вече са смъртни врагове. Днес Недко Петров – Сланината топли леглото на Преслава, от което Бирмата никак не е доволен.

Сланината и Бирмата доскоро вилнееха заедно по заведенията, а днес Станоев е предупредил Петров да внимава кои дискотеки посещава, за да не се засекат някъде. Това е както заплаха, така и препоръка към Недко, ако желае да не навреди на здравето си. Бирмата така му е насъбрал, че сигурно само чака да го види очи в очи, за да се разправят както сама двама мъже в спор за една жена могат.

Георги Станоев е предупредил гардовете си да нямат смелостта да доближават до „долната мисирка“ Сланината, защото ги чака уволнение. Заръката е и да не му позволяват да се доближава до самия него, защото трудно ще успее да усмири гнева си, а с неговото дебело досие не е препоръчително да си навлича още едно обвинение в побой, пише hotarena.net.

Агресията, която Бирмата е насъбрал в себе си, е не само от ревност към Преслава. Той е бесен, че доскорошният му приятел, с който са яли и пили на една маса, е точел лиги по певицата още докато са били заедно. След раздялата им, Недко веднага я е налазил и за отрицателно време е станал баджанак на Станоев. Това си е удар по честта на Бирмата, който абсолютно разбираемо не иска този предател в обкръжението си.

Преслава пак забърка каша

Преслава пак забърка каша

Георги се е погрижил всичките им общи приятели да го изтрият от контактите си и да не припарват до нея. Сланината и Бирмата преди ходеха заедно на лов, но днес Недко е изритан и от ловната им дружинка заради наглостта и похотливостта си. Така Преслава успя да разбие още едно приятелство, а Сланината ще е втората жертва на гнева на Бирмата след Фики.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар