Преслава под тревога заради бебето (Певицата ражда със секцио до дни)

Гласувайте за статията

Преслава се уплаши за бебето, певицата пожела да роди със секцио до дни, няма да чака термина

Преслава, която ще стане майка за първи път в живота си е много нервна напоследък. Терминът на певицата е 20 август. Но тя няма намерение да чака бебето да излезе по естествен път. А е планирала секцио.

Добричлийката на няколко пъти вдигала високо кръвно. Което е признак, че детето е на път. Така, че си записала час за планирано секцио в една от столичните клиники. Изобщо не искала да чака до последния момент.

Като всяка майка, която ще има първо дете тя иска да се презастрахова. Иначе плода се развивал добре и планираното раждане не било по лекарско предписание. А по нейното изрично желание.

Снимка: Фейсбук

В последно време гласовитата изпълнителка упорито криеше корема от хорските очи. Говори се, че смятала много бързо след раждането да се завърне на участия. Била притеснена да не наддаде много на кила и да загуби предишната си форма. Защото няма да я харесат феновете й. А тя смята пак да хване микрофона и да обикаля нощните заведения тъй като вече два месеца заради бебето е без изяви.

Бременната фолк дива претърпя това лято големи финансови загуби от хиляди левове. През активния летен сезон бе истинска жътва за нея и продуцентите й преди, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Преслава мисли бързо да навакса след като роди. А за малкото новородено със сигурност ще се грижи бабата. Майката на певицата отдавна чака да гушне първо внуче от дъщеря си, която преди два месеца чукна 34 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар