Преслава подклажда война в Капките (Кой на чия страна е?)

Гласувайте за статията

Преслава предизвика гнева не само на продуцента със своите изисквания и на феновете със своите провали, но и на останалите участници!

След като триумфира в третия лайф, Преслава отново вирна нос и я заля доза негативизъм. Заради звездния й статут и привилегиите, с които се ползва, тя е недолюбвана от доста от другите „простосмъртни“ участници. Певицата пък се цупи за ниските оценки и така се създава затворен кръг на неразбирателство, който вече не е скрит и за зрителите.

Тихата война зад кулисите излиза на сцената, където участниците видимо разделени на лагери. Основните открояващи се фигури са Преслава и Прея. Чаровната мулатка триумфира на първия лайф, когато изпълнителката на „Пайнер“ създаде пародие образ на легендарния Фреди Меркюри и статутът й на мега звезда рухна. Сега обаче Преслава бе на върха, а Прея – на дъното.

Лагерът на фолк певицата и доста малоброен. Жоро и Светльо май са единствените, които търпят мрънкането й зад кулисите. Калин Врачанаски също проявявал интерес към Преслава, но по-скоро на чисто физическо ниво, тъй като на интелектуално са на двата полюса. Със слуховете за рекордния хонорар и възможността на манипулира избора на образи, Преси си навлече всеобщо неодобрение, пише hotarena.net.

На отсрещния бряг е скромната Прея, която не се звездее и гледа да не се забърква в интриги, а да набляга на професионализъм и творчество. Тя се е дистанцирала от всички, за разлика от колежката си Поли Генова, която е привлякла на своя страна Геро, Джулия и Орлин и се изявяват като по-интелектуалната част от шоуто.

Преслава не се интересува от мнението на другите

Преслава не се интересува от мнението на другите

Това разделение, тръгнало от Преслава, става все по-забележимо лайф след лайф и зрителите недоумяват какво толкова делят участниците, но повече също не са съгласи с толерирането на певицата пред по-големия талант на много други. Но това въобще не бърка пайнерката, която вече е по-богата с 200 бона, а и си прави подобаваща реклама с вниманието, което й обръщат другите. Участниците си лаят, Преслава си звездее…

Това спокойствие е само привидно

Това спокойствие е само привидно

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

8 коментара to “Преслава подклажда война в Капките (Кой на чия страна е?)”

 1. Zlatena

  мар. 23. 2016

  Миналата година Ненчо Балабанов спечели като две капки вода заслужено за разлика от излагацията Преслава която тази година ще спечели незаслужено и то благодарение на чалгаджиите и пуберите в България.

  Reply to this comment
 2. нако

  мар. 23. 2016

  ПРЕСЛАВА Е НОМЕР ЕДНО, ПРЕСЛАВА Е НАЙ-ДОБРАТА АЗ И МИЛИОНИТЕ И ФЕНОВЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ПРЕСЛАВА ПРЕСЛАВА ПРАВИ ШОУТО В КАПКИТЕ ..ОСТАНАЛИТЕ СА СКУЧНИ И БЕЗЛИЧНИ ПРЕСЛАВА ТРЯБВА Д А ПОБЕДИ В КАПКИТЕ ЗАЩОТО Е НАЙ-ДОБРАТА А ЗЛОБНИТЕ ХЕЙТЪРИ ДА ГО ДУХАТ

  Reply to this comment
 3. Zlatena

  мар. 23. 2016

  Само чалгаджиите ,пуберите и музикалните инвалиди в България гласуват за Преслава за съжаление те са мнозинство и именно тези хора ще я направят победител в 4 сезон на Като две капки вода незаслужено Все пак живеем в чалгаджииска държава.Калин Врачански със участието си в капките спечели още фенки и със нетърпение чакам да го видя като сервитьор сигурно би се справил страхотно

  Reply to this comment
 4. Кристина

  мар. 29. 2016

  До златена. Мило момиче всеки има. Право на мнение. Да гласува за когото си поиска. Всеки има любимец в шоуто. Преси има 10 г кариера. Представи се страхотно като тина търнър. Злати нямаш право да обиждаш и да нападаш фенове. В българската конституция. И правосъдие забранено е да обиждаш интернет потребители. Чалгаджий. Пубери. Инвалиди. Знаеш ли че е забранено. И затова си има закон. Отговорност. Златена.

  Reply to this comment
 5. Кристина

  мар. 29. 2016

  До златена. Поп фолк музиката не е чалга. Вече няма чалга. Няма огнени кючеци ритми. Поп фолк музиката е на световно ниво. Преслава пее стойностни и съдържателни песни.защо ви е все трън в очите. Защо обиждаш и нападаш фенове. Че сме пубери. Чалгаджий. Всеки има има право на мнение. В българското законодателство това обидата е забранено. Да обиждаш фенове без видима причина. Това е наказание. Има си закон. Златена.

  Reply to this comment
  • Папа

   апр. 03. 2016

   Кристина, ако си наистина фен на Преслава, млъкни най-добре. Тази твоя неграмотност бие на очи, затова те обиждат НЕпочитателите, за това слагат всички фенове под общ знаменател. Твоите изказвания са точно в категорията на „пубер“. Липсва аргументация, а да не говорим, че се палиш от най-малкото. Истинският почитател не вярва на такива неща… А още повече да коментира чрез оправдания… Ще направиш добро на любимката си, ако замълчиш.

   Reply to this comment
 6. Кристина

  мар. 30. 2016

  До златена. Мило момиче. Всеки има любимец в шоуто. И го подкрепя. И има право да гласува. Ние живеем в 21 век. Феновете на преси са много. Нямаш право да обиждаш и нападаш интернет потребители. Че сме били пубери. Инвалиди. В българското законодателство и правосъдие никой няма право да обижда. За това се носи отговорност. Вече има закони. И трябва да се спазват.

  Reply to this comment
 7. Кристина

  апр. 01. 2016

  До златена. Мило момиче ето ти харесваш балабанов и врачански. Ние пък. Харесваме преслава. И сме и фенове. Всеки има право да гласува в шоуто. Няма значение годините. Ние сме интернет потребители във виртуалното пространство. Защо на обиждаш и нападаш. Знаеш ли. За обида че всеки носи сам отговорност. Пред правосъдието. Има закон за защита на правата на човек. Има конституционен съд..всеки носи отговорност. Има закон. Защита. Имаме права за защита. Защо на обиждаш всеки път.

  Reply to this comment

Добавете коментар