Преслава пак се размечта за сватба, линее от любов (Вижте на какво се подлага)

Преслава пак се размечта за сватба, линее от любов (Вижте на какво се подлага)
5 (100%) 1 vote

Преслава е на път да загуби поредното си гадже.

Фолк певицата Преслава е хлътнала до уши по новия си любим Павел и май това ще й изиграе лоша шега! Тя има славата на любителка на мимолетните връзки. Но щом се задържи с някой мъж повече от няколко месеца, то веднага преминава на друга вълна. Както е била развейпрах, така изведнъж започва да мисли, че е намерила мъжа на живота си.

И се започват едни планове за сватба, семейство, деца. А досега все се оказва, че само в главицата на Преслава минават подобни мисли. Мъжете до нея пък я използват по-скоро за забавление и за поредната известна бройка в черното си тефтерче. В сходна ситуация е попаднала Преслава и с Павел Цветков.

Двамата са заедно от няколко месеца и Преси вече обяснява на приятелки, че той е мъжът, с когото иска да се задоми. Да, ама не! Щом чул какви мисли се въртят през главата на певицата, Павката започнал да увеличава дистанцията помежду им. Той не си и помисля за брак и деца, пък камо ли с изпълнителката на „Водка с утеха“….

Тя, обаче, се е заела много сериозно със задачата да го накара да се влюби лудо в нея. От няколко години Преслава все по-драстично слабее. Сега, обаче, е решила да се опита да си върне апетитните форми, тренирайки във фитнеса. Но вместо да изпише вежди, май ще избоде очи, пише hotarena.net.

Преслава е готова на всичко в името на любовта

Преслава е готова на всичко в името на любовта

Певицата хем има доста изтощително ежедневие, хем прави и плахи опити за тренировки във фитнеса. На всичкото отгоре, тя хапва само кисело мляко и овесени ядки, за да бъде фиданка в силните ръце на Цветков. Това са все предпоставки за един предизвестен край – Павел ще я зареже заради сериозните й намерения и Преслава отново ще изпадне в депресията, от която тъкмо излезе заради него. А това поставя на риск здравето й!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар