Преслава пак заряза бебето и хвана гората (Вижте как влиза във форма)

Гласувайте за статията

Преслава си връща формата с каране на бъги и разходки сред природата

Въпреки че още не е направила и 40 откакто стана майка, фолк певицата Преслава вече спокойно поверява бебето на бабите, за да тренира и да се разхожда сред природата. Певицата дори се върна на работа, демонстрирайки страхотна форма.

Преди ден фолк звездата за пореден път избяга от майчинските задължения, но само за няколко часа. Тя покара бъги в планината, забавлява се с любимия си Павел и дори сподели снимки от преживяванията си.

Няма съмнение, че изпълнителката още се възстановява от раждането, но въпреки това не се предава. Нещо повече — тя е толкова решена да се възстанови по-бързо от бременността, че прави всичко. Но далеч от чужди очи.

Само в компанията на любимия си Павел, Преслава кара АТВ, яха мотори и се разхожда в планината. Дори дъждовете и лошото време не отказват изпълнителката от амбициите й да се забавлява.

Въпреки това Преслава полага усилия да бъде отговорна съпруга и майка. Певицата признава, че разделя времето си между бебето, семейството и работата. Само преди дни тя се завърна ударно на сцената. И показа, че може да се справи с кариера и семейство, като разчита разбира се на помощта на роднините и на помощници за дъщеря й.

Изпълнителката е изцяло отдадена на работата си в последно време, а феновете й с възторг виждат, че Преслава не робува на суеверията и вече се забавлява. „Евала!“, „Да не повярва човек, че роди само преди дни“, възхищават се нейни почитатели.

Преслава пак хвана гората сн. Инстаграм

Преслава пак хвана гората сн. Инстаграм

Други критикуват Преслава, че излизайки толкова скоро, не проявява достатъчно съобразителност, относно имунната система на дъщеря си. „Бебето едва се роди, тя тръгнала по участия. Не са бабини деветини, че 40 дни майката и детето не трябва да излизат навън. То е с толкова крехка имунна система, че може да се разболее“, негодуват те. Трети пък смятат, че Преслава е достатъчно отговорна и несъмнено е взела под внимание лекарските препоръки в грижите за дъщеря си.

 

View this post on Instagram

 

👅🌳🍄🍂🌝🌺 #preslava #sunday #atv #lovethistime ❤️

A post shared by Preslava (@preslava__) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар