Преслава отказва да кърми, за да не си развали бюста (Вижте рекордните майчински, които прибира)

Преслава отказва да кърми, за да не си развали бюста (Вижте рекордните майчински, които прибира)
1 (20%) 1 vote

Преслава отказва да кърми малката Паола, за да не си разваля бюста

Преслава прибира на месец почти 2400 лева обезщетение като майка. Певицата получава от държавата солидна сума за отглеждането на първородната си дъщеря Паола. Изпълнителката е осигурявана от своя работодател „Пайнер“ на максималната възможна сума у нас – 2600 лева и сега се радва на 90% от парите, или точно 2340 лева, писа „Уикенд“.

Отделно добричлийката заработва солидни приходи от участия в цялата страна, докато се води, че е в майчинство. Чалга дивата скочи от родилната зала директно на сцената. И има защо – тя е най-печелившата чалга звезда. Младата майка си знае цената, защото за всяка изява прибира по 7 бона, като на месец инкасира по поне 15-20 участия, т.е. заработва с гласа си по 140 хиляди за 30 дни.

Преслава бебе

Снимка: ХотАрена

Солиден процент от кеша отиват в касата на „Пайнер“, но въпреки това и за нея остават достатъчно пари, че да си гледа добре детето. Докато обикновените майки взимат по 300-400 лева, Преси ще си прибира 2400 през цялата година. Паралелно с това – ще бачка, което не е особено законно.

Изданието научи, че Преслава не е пожелала да кърми Паола, за да не си развали бюста. Тя е пила хапчета за спиране на кърмата и е захранила бебето със сухо мляко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар