Преслава остана сама и омекна пред Галена (Вижте как се моли за прошка)

Гласувайте за статията

Преслава е изпаднала в сериозна емоционална дупка и е взела решение да преглътне гордостта си.

Осъзнала, че няма истински приятели, които да са с нея в добро и зло, а е обградена предимно от използвачи, Преслава е решила да иска прошка от доскорошната си най-добра дружка Галена. Изпълнителката на „Пантера“ преди дни обяви, че е бременна, а Преси е решила да се използва от приповдигнатото й настроение напоследък, за да започне с беглите опити да разтопи леда между двете.

Преслава дори е споделила с колеги, че се надява Галена да е на път да сбъдне най-съкровената си мечта – да има момиченце, а тя има да бъде неотлъчно до нея в този щастлив момент. Затова е смекчила доста тона, с който говореше за бившата си дружка доскоро и сега не спира да обяснява колко се радва за нея и как от сърце желае бебето да е момиченце.

Освен това Преси в последните дни изненадващо за своите фенове споделя в профила си във фейсбук снимки и постове относно майчинството и неговата ценност. Те озадачиха и доведоха до съмнението, че също са част от акцията с име „Търся прошка“. Народът е казал, че който търси, намира, но в конкретният случай не е сигурно, че ще се получи точно така, пише bgdnes.bg.

Наскоро отново се заговори, че Преслава подклажда враждата си с Галена с изказвания, че тя отново ще е певица на годината. Мнозина се усъмниха, че всъщност Петя от Добрич е доволна, че бившата й дружка ще слезе от сцената, за да може тя да я превземе.

Преслава се покая пред Галена

Преслава се покая пред Галена

Всички тези твърдения и слухове неминуемо са достигнало до ушите на бременната певица, която още се колебае как да приема разнопосочните сигнали, които й праща нейната колежка. Преслава все пак се надява двете с Галена отново да възобновят приятелството си покрай предстоящото раждане и да се радват заедно на рожбата й.

Дали миналото може да се върне?

Дали миналото може да се върне?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар