Преслава опитала да раздели Галена и Галин (Всичко за интригата)

Гласувайте за статията

Преслава издънила колежката си пред Галин, че е спала с Фики

Преслава завъртяла жестока интрига между Галена и Галин, за да спечели Фики

Преслава опитала да раздели Галена и Галин! Именно това е причината изпълнителката на The Bo$$ да е категорична, че с приятелството между нея и колежката й е свършено.

А източник от бранша разкри точно каква е причината за въпросната интрига. Ставало въпрос за мъж, с когото и двете имали сексуални авантюри – Фики Стораро. И докато за Преслава било нормално да бъде с него, тъй като не е семейна, за Галена това било проблем, тъй като все пак е щастливо омъжена.

ПреславаЗа да спечели Фики, Преслава врътнала мръсна интрига – обадила се на съпруга на Галена – Галин, и предала колежката и приятелката си, че не е безразлична към малкия Стораро. Станал грандиозен скандал, който едва не приключил с раздялата на Галена и Галин. Така Преслава спечелила само за себе си Фики Стораро.

Уви, триумфът й като жена траял твърде кратко. В момента мачото е сгоден, а бъдещата булка е избрана именно от Галена.

Смята се, че тя нарочно врътнала този номер на колежката си – след като Стораро няма да спи с нея, няма да е и с доскоро най-добрата й приятелка! Съпругът на певицата пък й простил мимолетната изневяра и в името на детето пак я приютил. Не след дълго Галена пак забременяла от него, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Преслава опитала да раздели Галена и Галин (Всичко за интригата)”

  1. EDIN

    юли 14. 2017

    ГЛУПОСТИ. ТОВА ПРЕСЛАВА НИКОГА НЯМА ДА ГО НАПРАВИ.

    Reply to this comment

Добавете коментар