Преслава обидена: Аз съм глупачка, Галена ме изигра!

Преслава обидена: Аз съм глупачка, Галена ме изигра!
4.33 (86.67%) 3 votes

Преслава за първи път проговори за отношенията си с Галена.

Преслава първа наруши мълчанието и изрази мнението си за негласната война между нея и Галена. Доскорошните приятелки сложиха неочакван край на отношенията си след наградите на „Планета“, където Преси за пореден път незаслужено отмъкна статуетката за Певица на годината под носа на Галена. Изпълнителката на „Една жена“ досега не си е позволявала да изкаже позицията си, но Преслава изрази негативизма си към така стеклите се обстоятелства.

Певицата на годината за 2015 сподели с тъга, че не иска да повярва, че с Галена вече не са приятелки. Тя дори нарича себе си глупачка, заради вярата й в това, че приятелство съществува. Преслава с огорчение споделя, че Галена е била последният човек, от когото е очаквала подобно отношение. Двете са се видели за последно няколко дни преди наградите и от тогава ни вест, ни кост. Тогава Галя от Смядово не дала индикация да има назряващ конфликт между двете.

Галена обяви бойкот на церемонията като отказа да се появи, но публикува снимка във фейсбук с успокояващото послание, че е жива и здрава. След връчването на статуетките медиите гръмнаха, че именно заради най-важния приз при жените Галена е проявила неуважение към фирмата и към доскорошната си приятелка.

Преслава не иска да повярва, че това е причината за отношението на доскорошната й приятелка. Тя с тъга и гняв си спомня как й давала своята награда, защото я е заслужавала повече. Преси е наясно, че няма как без конкуренция сред големите имена в жанра, но смята, че в този случай става въпрос и за друго. Тя не може да си обясни защо Галена не й е звъннала да й обясни какво мисли и чувства, пише blife.bg.

Преслава и Галена са приятелки от дълги години

Преслава и Галена са приятелки от дълги години

Още по-озадачаващо е, че изпълнителката на „Една жена“ дори изрази подкрепата си за Преслава във своята фейбук страница, а това мирише на огромно лицемерие.

Двете винаги са поделяли славата

Двете винаги са поделяли славата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Преслава обидена: Аз съм глупачка, Галена ме изигра!”

 1. nako

  апр. 02. 2016

  преслава е певица на годината, идол на годината , преслава е певицата на деситилетието и идола на десистилетието а фалшивопеещата галена не е нищо или по-точно галена е мръсния ,кирлив и гнусен парцал от порнолклипа във ваната

  Reply to this comment
 2. Йо

  апр. 03. 2016

  „Oщe пo-oзaдaчaвaщo e, чe изпълнитeлĸaтa нa „Eднa жeнa“ дopи изpaзи пoдĸpeпaтa cи зa Πpecлaвa във cвoятa фeйбyĸ cтpaницa, a тoвa миpишe нa oгpoмнo лицeмepи
  e.“
  Че сте неграмотни, неграмотни сте. Че сте некадърни, некадърни сте. Винаги съм се забавлявала искрено с глупостите ви, оправяте ми настроението, така да се каже… Ама пък раздвоение на личността не знаех, че имате.

  Reply to this comment
 3. Кристина

  апр. 04. 2016

  Галена е подмолна лицимерка. И подмазвачка. Предателка. Преслава си беше поделила наградата с нея. Деляха едно жилище. Записаха дуети.преси е била винаги до нея в трудни моменти. Подкрепяла я. Галена е една използвачка. Преслава си е виновна. Да не е била толкова наивна. И глупава.

  Reply to this comment

Добавете коментар