Преслава не скри завистта си към Галена (Не я поздрави за раждането)

Преслава не скри завистта си към Галена (Не я поздрави за раждането)
5 (100%) 1 vote

Преслава вече не си прави труда да крие, че завижда на Галена

Преслава не поздрави колежката си за раждането на второто й дете

Преслава не скри завистта си към Галена. Както знаете, преди няколко дена половинката на Гальо Вафлата роди второто им дете, а това веднага предизвика вълна от емоционални поздравления в нета.

Някои от колегите на Галена в „Пайнер“ и най-верните й фенове заснеха вълнуващо видео, за да й честитят щастливото събитие. Миналата седмица певицата роди втори син, който нарече Александър. Раждането премина в клиника във Велико Търново.

Преслава не честити на Галена раждането на сина й

Нелина, Деси Слава, Кали, Лорена, Анелия, Галин и плеймейтката Николета Лозанова отправиха видео честитки към Галка, които бяха събрани в общо клипче.

Едва ли е изненада, че бившата приятелка на Галена, Преслава, отсъства от видео-поздрава. За никой не е тайна, че двете чалга диви развалиха дългогодишната си дружба след последните Годишни награди в „Пайнер“, който присъдиха титлата

„Певица №1“ на Преслава, вместо на по-заслужилата Галена.

Съвсем естествено, смядовката отказа да присъства на церемонията, която в последствие беше и отменена. Нагласеният приз, който Преслава спечели, пък настрои и феновете срещу нея. И в момента тя е сред най-мразените звезди в гилдията не само от другите в бранша, но и от почитателите на жанра, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар