Преслава не може да отслабне след раждането (Певицата лъсна с коремче на участие)

Гласувайте за статията

Преслава се показа с коремче на участие, не може да отслабне след раждането

Стройни като клечки крака и наедрял ханш показа Преслава на последното си участие. Певицата продължава с опитите си да стане стройна като фиданка, но без особен резултат. Изпълнителката, която роди малката Паола преди няколко седмици, тренира активно сред природата, но организмът й все още не се е възстановил след раждането.

Това се видя от късата вечерна, с която тя имаше неблагоразумието да се появи.

Факт е, че изпълнителката наистина блести от щастие след раждането на дъщеря й. Момиченцето е най-голямата радост и на двамата си родители, а Преслава не крие, че майчинството така я зарежда, че дори се замисля за второ бебе. При все това, изпълнителката не може да избяга и от пораженията, които раждането и последните седмици от бременността й нанесоха върху фигурата й. Фолк звездата не може да скрие, че коремът все още не е плосък и стегнат, както по-рано, а ханшът й се е разширил.

Певицата се гордееше, че има стройна фигура, след като години наред бе подигравана заради твърде пищните си извивки. И след като години се люшка между анорексията и няколкото излишни килограма, Преслава най-накрая откри златната среда. Певицата не спря да спортува и да се движи дори докато беше бременна. В резултат на това роди по-лесно и се възстанови по-бързо след раждането, но все още си остава все така наедряла.

Преслава се окръгли след раждането сн. Инстаграм

Преслава се окръгли след раждането сн. Инстаграм

„Майчинството не прощава. Ще минат месеци, дори години, ако въобще успее да се възстанови напълно. Май е най-добре да се откаже от минижупите и да заложи на по-нормални дрехи“, подмятат завистливо колежки на певицата. На самата Преслава изглежда не й пука особено, какво мислят другите за нея. При все това е факт, че миниполите не са най-добрият избор за изпълнителката след раждането. Още повече, че вече е и майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар