Преслава неудържима след раждането! (Певицата не спира да тренира)

Гласувайте за статията

Преслава неудържима, след като роди, прави всичко, за да се върне във форма

Преслава е неудържима след раждането. Изпълнителката няма спирка и е толкова отдадена на идеята да се върне във форма, че чак е плашещо. Фенове на звездата коментират, че тя не се спира и за няколко минути. Когато не е по участия или до малката Паола, Преслава тича сред природата. Преди дни тя отново катереше канари и спортуваше неуморно.

Както изглежда звездата е обсебена от идеята да изглежда перфектно, както преди раждането. А за бързото топене на килограмите помага и малката й дъщеричка.

„Не се изненадвайте, ако ни видите да обикаляме по малките часове на нощта. Тогава моето малко съкровище решава да подлуди мама и плаче неуморно. И тъй като само разходките навън я успокояват, обикаляме километри, за да се умори и заспи“, сподели Преслава в клипче преди време. Певицата бе на разходка с дъщеричката си и нито умората, нито късният час я спряха да разхожда Паола. Особено когато малката има колики и не може да спи.

За щастие това не се случва много често, но част от феновете на Преслава редовно започнаха да се разхождат нощем из столичния квартал където живее с надеждата да я зърнат с малката й дъщеря.

Очевидно среднощните разходки обаче не са достатъчни за Преслава. И при всеки удобен случай тя е на открито да тренира. Певицата не изпитва особено желание да се връща във фитнес залите, затова тренира на открито. Резултатът обаче е впечатляващ. Не само, че изглежда в страхотна форма, но и невероятно здрава. Няма съмнение, че тренировките сред природата са най-добрият избор за нея. А резултатът е забележителен. Вижте сами.

Преслава не се спира след раждането сн. Инстаграм

Преслава не се спира след раждането сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар