Преслава на ваканция в Турция напук на пандемията: Свети Валентин подрани!

Преслава на ваканция в Турция напук на пандемията: Свети Валентин подрани!
2.5 (50%) 2 votes

Преслава на ваканция в Турция напук на пандемията

Напук на пандемията фолк певицата Преслава духна за Турция. Изпълнителката на „Лудата дойде“ реши да отдъхне малко в източната ни съседка. Красавицата се похвали от хотел Шангри-Ла в Истанбул, където очевидно си прекарва повече от страхотно.

Изненадата била от мъжа й Павел, с когото са заедно вече повече от три години. Бизнесменът, с когото певицата очевидно се чувства още по-близка след принудителната изолация покрай пандемията, сюрпризира любимата си с ваканция. А поводът е предстоящият Свети Валентин.

„Свети Валентин дойде по-рано за мен тази година“, пише възторжената певица под снимката. Усмихнатата Преслава определено се забавлява, особено след като последните месеци е принудена да търпи изолация у дома, без да се появява на сцената. Певицата записа и нови песни, а освен това се посвети и на други начинания. Въпреки това обаче, сцената определено й липсва и изпълнителката не крие този факт.

И докато част от феновете й се прехласваха по нея, други шеговито подмятат, че докато е във ваканция, може да си подари още едно бебе. Някои дори намекват, че певицата може би е отново бременна и причината за пътуването до Босфора е именно, за да се отпразнува щастливото събитие.

Самата изпълнителка прекара доста спокойно първата вълна от пандемията. Заедно със съпруга си и дъщеря им, тя се скри във Врачанския балкан. След това семейството прекара известно време в Добрич, където родителите на Преслава да се порадват на втората си внучка. А певицата бе щастлива да прегърне и сестра си, с която са изключително близки.

Преслава на ваканция в Турция сн. Инстаграм

Преслава на ваканция в Турция сн. Инстаграм

Засега звездата не е обявила какви са бъдещите й планове – професионални и лични. Мнозина вярват, че скоро ще се похвали с още едно дете, докато други са убедени, че кариерата ще бъде поставена на първо място. Певицата обаче напоследък не крие, че семейството й е приоритет. И се е фокусирала най-вече върху него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар