Преслава начумерена и сърдита след раждането (Павел я обгрижва като кралица – Фото)

Преслава начумерена и сърдита след раждането (Павел я обгрижва като кралица – Фото)
3 (60%) 2 votes

Преслава очевидно не се чувства твърде добре след щастливото събитие

Преслава е начумерена и сърдита след раждането. Певицата вече е на крака и прави разходки след появата на първото си дете. Екип на „България Днес“ засне изпълнителката във вторник – пет дни след раждането на първото й отроче в столична болница.

Преслава изглеждаше начумерена и сърдита, като от нея не грееше типичното майчинско щастие. Редом до нея беше и любимият й Павел, който също беше със сериозна физиономия. Двамата направиха не много дълга разходка край лечебното заведение, за да може певицата да избегне досадното залежаване. Павел внимателно се грижеше за обичаната си жена и стоеше плътно до нея. Наскоро станалите родители се насочиха към близко кафене, където също прекараха известно време.

Покрай бременността си фолкаджийката е качила няколко килограма, като мигновено впечатление правят едрите й бедра, както и напълнялото й лице. Въпреки това Преслава изглежда повече от добре за току-що родила жена. Павел видимо е заякнал още повече, като се появи в екип на френския тим ПСЖ, който ясно открояваше огромните му мускули.

Преслава бебе

Снимка: България Днес / Клюки.нет

Бащата на детето на певицата дойде в болницата с тузарското си возило, от чийто багажник разтовари сокове, храни и други продукти и аксесоари от първа необходимост. След това двамата направиха разходката, след която Преслава отново се върна в болничната си стая. „България Днес“ научи, че при нея и бебето няма усложнения след раждането, така че се очаква скоро да бъде изписана и да се прибере вкъщи с малкото момиченце. Там я очаква майката на Преслава – баба Янка, която ще помага в бебешките грижи през първите седмици. Името на детето все още е тайна, знае се единствено, че името й ще започва с П – буквата на родителите.

Очакванията са Преслава да се върне на музикалната сцена през ноември, тъй като не иска да се задържа прекалено дълго вкъщи, а отново да ходи на участия в нощни заведения. Това не е изненадващо, тъй като чалгарката е известна със своя работохолизъм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар