Преслава натиска Павел за бебе (Певицата даже спря с цигарите и алкохола)

Гласувайте за статията

Преслава май ще бъде поредната пайнерка в отпуск по майчинство.

След като повечето й колежки народиха по едно или две деца, и Преслава вече е на мнение, че й е крайно време да бъде майка. В последните година две тази мисъл сериозно се е загнездила в главата на 33-годишната певица. Но проблемът й до скоро бе, че нямаше мъж, който да реализира тази нейна мечта.

А откакто е с Павел Лазаров, Преслава направо е луднала от желание да го дари с наследник. Той сякаш не изглежда особено въодушевен от идеята за безсънни нощи и памперси, но засега не е секнал ентусиазма на известната си половинка. Видимо тя е влюбена до уши и вече вероятно си се представя с булчинска рокля и бебе на ръце.

Дано само си е научила урока, че прекаленото прибързване кара мъжете да бягат като дявол от тамян! След слуховете за раздяла покрай европейското й турне, Преслава побърза да покаже на всички, че има мъж до себе си и двамата много се обичат. А близки на певицата разкриват много по-любопитни подробности около нейното обсебване.

Тя не е толкова превзета от любовта си към Павел, колкото от фикс идеята най-сетне и тя да бъде като колежките си – омъжена и с дете. А пък Лазаров само подклажда тези нейни настроение с романтични жестове и джентълменско поведение. Така само за няколко месеца той е успял да убеди Преслава, че е точният мъж за нея, пише pik.bg.

Не е ясно дали двамата вече са коментирала темата за бебе, но тя е основна в разговорите с пайнерката. Близките и дори с изненада са забелязали, че е спряла цигарите и сериозно е намалила алкохола. А идеята на това предизвикателство е да не пречи на забременяването си. До скоро Преслава димеше цигара след цигара.

Преслава вижда в Павел бащата на децата си

Преслава вижда в Павел бащата на децата си

Но сега е обърнала гръб на вредния навик за сметка на голямата си мечта. Само до преди няколко месеца тя обясняваше, че още й е рано за деца и има още какво да вземе от кариерата си. Но, както са казали хората, не е важен моментът, а човекът. Е, явно Преслава е намерила своят. Дано и той е на същото мнение!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар