Преслава нанесе пореден удар на Галена! Отмъкна най-близкия й човек

Гласувайте за статията

Преслава нанесе тежък удар на Галена, отмъкна един от партньорите й

Преслава и Галена явно са в толкова дълбока вражда, че вече открито воюват една с друга. А последния ход на принцесата на Пайнер, успя да шокира всички.

Добричлийката отмъкна дизайнера Борче Ристовски, който бе сред най-близките хора на Галена. Той участва в създаването на модната й линия и неведнъж е имал заслуга за шеметната й визия на големи събития.

Сега двамата са смразени, а Преслава успя да отмъкне Борче от колежката си. Тя се постара специално да оповести тази новина пред всички, гласят последните клюки.

Певицата специално благодари на дизайнера, че се грижи за гардероба й, давайки ясно да се разбере, че е успяла да го отмъкне от Галена. Това е доста тежък за колежката й, която покрай майчинството не може да прави особено голяма реклама на бизнеспартньора си.

„Войната между двете тлее от доста време. И двете мълчат каква е конкретната причина за враждата, но вероятно е натрупано негодувание, което избухна на последните награди“, коментират в мрежата.

Припомняме ви, че тогава двете певици не успяха да се разберат, коя заслужава приза „Певица на годината“ и той отиде у Преслава. Смядовската пък се обиди и отказа да присъства на церемонията.

Последва рязко смразяване на отношенията им, а напоследък Галена не крие неприязънта си към Преслава. Добричлийката също не й остана длъжна и нанесе поредния си удар. „За да изтрия един човек от живота си, той не е предал веднъж или два пъти. Забил ми е нож в гърба, за което не мога да си затворя очите“, сподели неотдавна Галена. Това бе единственият коментар, който певицата направи по този повод.

Преслава отмъкна любимия дизайнер на Галена

Преслава отмъкна любимия дизайнер на Галена

И категорично отказва да говори за лошите отношения с екс приятелката си. Която нямаше проблем да отмъкне най-добрия й приятел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар