Преслава лъсна с чене като на Благо Джизъса (Вижте как я гаврят за новата усмивка)

Гласувайте за статията

Певицата брои 15 бона за неестествено бели зъби, феновете я оприличиха na коня на Дон Кихот

Преслава пръска пари на поразия за да поддържа лъскав външен вид. Скоро фолк фурията е броила 15 бона за ново чене. Гласовитката от Добрич вече широко се усмихва, показвайки новите си снежнобели фасети. За които казват, че надхвърят границата на естетическата белота.

Изпълнителката на „Водка с утеха” не веднъж е казвала, че усмивката й е най-важното и ценно оръжие. За съжаление мненията относно новите й зъби са крайно противоречиви.

Преслава се усмихва широко с неестествено белите си зъби
Снимки: Инстаграм

Фенове скочиха на холивудската усмивка на певицата и казват, че старата Преслава няма нищо общо с коригираната. Не стига, че заприлича на Мйакъл Джексън с новия си нос, а сега замяза на коня на Дон Кихот – Росинант, гаврят се с нея и смятат, че се е загрозила.

Освен, че е похарчила куп пари, на Преслава й се е наложило да изтърпи доста мъки заради новата си придобивка. А това не се нрави на почитателите й, които казват, че се е превърнала във втори Джизъс, зъбите, на който са сравнявани с тези на анимационен герой и белотата им е по-скоро като на фаянсови плочки или тоалетна чиния.

Младата майка не се колебала дали да си направи холивудската усмивка, за която отдавна мечтае. Подложила се без страх на болезнената интервенция и сега много се харесвала. В комбинация с новия си нос, въпреки негодуванията и критиките на феновете, предават от hotnews.bg, цитирайки „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар