Преслава лъсна с пухкави крака и коремче на участие (Певицата вече не крие килограмите)

Преслава лъсна с пухкави крака и коремче на участие (Певицата вече не крие килограмите)
1 (20%) 1 vote

Преслава лъсна с пухкави крака и коремче на участие

Преслава лъсна с пухкави крака и коремче на участие. Изпълнителката демонстрира, че не се притеснява от излишните си килограми и все по-смело показва наедряла фигура.

След раждането на дъщеря си Паола, певицата полага огромни усилия, за да отслабне, но очевидно не й се получава съвсем. В резултат на това тя често прибягваше до фотошопа, за да скрие излишното си тегло.

Напоследък обаче младата майка е станала по-небрежна, а според слуховете има и друга причина да не крие наедрелите си форми. Слуховете гласят, че певицата може би е бременна с второ дете. И по тази причина не вижда повод да крие наедрялата си фигура. Още повече, че предпочитала да я смятат за закръглена, отколкото да издаде, че отново е в щастливо състояние.

Певицата обаче скоро няма да радва феновете с пищни или по-тънки форми, тъй като си взе неограничен отпуск. Причината е върлуващият коронавирус, който засяга всички. За да предпази дъщеря си, както и възрастните членове на семейството си, фолк дивата отмени всичките си участия. Тя сподели пред феновете, че страшно много съжалява за това, но няма да рискува ничие здраве заради няколко часа забавление. В това число и безопасността на почитателите си.

„Не налагам мнението си и не очаквам никой да ме последва. Това е моят лична позиция“, заяви Преслава. С действията си тя се присъедини към Джена, която първа отказа концертите си, притеснена заради детето и роднините си. Изпълнителката заяви, че силно се безпокои за семейството си и затова няма да пее в чужбина. Засега Джена не е отказала клубните си участия у нас, но е много възможно скоро и това да направи.

Преслава вече не крие наедрялата си фигура

Преслава вече не крие наедрялата си фигура сн. Инстаграм

А междувременно Преслава избра да се оттегли. И ще радва почитателите си само с кадри в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар