Преслава куфее с Фики в любимия клуб на Бирмата (Още за провокациите й)

Гласувайте за статията

Преслава и Фики се събраха отново там, където се разделиха за последно и то по доста грозен начин.

Онзи ден Преслава отпразнува 32-ия си рожден ден в хитов столичен клуб. Тя успя да съчетае участието си с див купон до зори, на който присъстваха много нейни приятели и колеги, но определено Фики събуди най-голям интерес. Двамата с рожденичката дадоха воля на чувствата си сякаш са сами в заведението, а мнозина си спомниха за една злополучна нощ от миналата година.

През март миналата година Преслава още ходеше с Жоро Станоев – Бирмата, но това не й попречи да флиртува публично със сина на Тони Стораро. Двамата изпълнители се забавляваха в същата тази дискотека на афтърпартито след наградите на телевизия „Планета“. Тогава Преси и Фики се отдадоха на страстен флирт на сцената,а вестта какви ги върши певицата бързо стигна до ушите на Станоев, който дойде и с няколко юмрука в лицето на Стораро-син защити честта си.

Сега, година по-късно, двамата любовници, за които се изписа, че дори са заживели заедно напук на всички слухове за свалки на Преслава с Гъмов и Калин Врачански, показаха, че старата любов ръжда не хваща. Те отново се понесоха в страстен танц на сцената на същата тази дискотека, където бяха грозно разделени от Бирмата. Сега обаче певицата е сингъл и нямаше кой да спре шоуто, което изнесоха пред смаяните посетители, пише bgdnes.bg.

presi fiki presi fiki andre presi rd

Преслава и Фики изпълниха няколко песни в дует  и няколко поотделно, а междувременно не спряха да се докосват навсякъде и да се гледат палаво. На няколко пъти се вплетоха в страстна прегръдка и потанцуваха долепени един за друг, а химията между тях едва ли е останала скрита а някой в заведението. Музикалният им спектакъл с нотки еротика определено е изчервил пристъстващите, а Преслава загърби всички задръжки вероятно напук на Бирмата, който вече е щастливо влюбен в Алисия и надали ще се трогне от показното.

presi

preslava fiki andrea presvala fiki

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Преслава куфее с Фики в любимия клуб на Бирмата (Още за провокациите й)”

  1. think

    юни 28. 2016

    уникална тъпа клюка , измислица , прегърнали се няколко пъти и вече , вие ги изкарахте , че я е чукнал на задна.Ако всяка прегръдка го броите за близост и връзка , щях да имам 3000 приятелки като Пищова 🙂

    Reply to this comment

Добавете коментар