Преслава кръшка на Фики с футболист! (Вижте кой е)

Гласувайте за статията

Преслава заби нов известен мачо.

Отскоро Преслава може да се похвали с нова тръпка. Тя умело е използвала цялата олелия около нея и Фики, за да постигне още едно любовно завоевание. В ролята на новия принц на бял кон е съотборникът на Валери Божинов в „Партизан“ – Иван Бандаловски.

Спойката стана преди няколко месеца, но излезе на светло преди дни. Певицата била забелязана да излиза от кооперацията, в която живее футболягата в София. Бандаловски бил у нас за около две седмици и успял доста умело да съчетае това време с интимни срещи с хитовата певица. Запознати твърдят, че връзката им е на чисто физическо ниво, пише Всеки ден.

Преди ден двамата били видяни заедно в турския ресторант „Джанам“, който се помещава в сградата, където живее Слави Трифонов. Според слухове, Дългия също се натъкнал на любопитната гледка на двамата вечерящи, която видимо го учудила.

Това не е първият случай, в който посещенията на футболиста от „Партизан“ у нас протичат по-скоро в леглото с Преслава, отколкото на стадиона. Двамата обаче често сменяли терените на рандевутата, за да не се набиват на очи. Виновник за забивката е Валери Божинов, който ги запознал. Още тогава Иван хвърлил око на Преси и ѝ взел номера.

Скоро след това онлайн кореспонденцията прераснала в размяна на ласки на живо. Преслава също не криела, че много харесва Бандаловски като мъж. Тя обаче била наясно, че няма как да иска връзка, защото разстоянието е пречка. Това не я спирало да отскача в леглото му, където си прекарвала повече от добре.

Новото завоевание на певицата не учудило особено дружките на певицата. Те споделят, че откакто се раздели с Бирмата, е като отвързана и трудно се задоволява само е един мъж. Наскоро стана ясно, че певицата и колегата ѝ Фики уж имат сериозна връзка и той дори се е изнесъл у тях. Това обаче явно не спира Преси да задоволява мераците си и с други.

Иван Бандаловски

Иван Бандаловски

Със забежките си певицата разбуди отново духовете около слуховете, че с Богданов са били интимни. Хора от обкръжението ѝ започват да се съмняват дали не е истина, след като толкова лесно сменя мъжете. На Преслава обаче не ѝ пука какво говорят за нея и си гледа кефа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар