ИЗНЕНАДА! Преслава си показа камилчето (ПИКАНТНИ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Кожените дрехи на певицата бяха плътно прилепнали по прелестите й

 

На последното си участие Преслава излезе на сцената по кожа…за щастие или покруса на някои не по нейната, а по изкуствена, черна и много плътно прилепнала по тялото й.

Преслава разгорещи публиката с тези дрехи

Преслава разгорещи публиката с тези дрехи

Ефектът беше упомрачителен! На някои от снимките, които разпространи zvezdno.bg, е повече от видно, че мъжете стоят със зяпнали уста и не отместват очи от секси гледката пред себе си. „Лигите им се стичаха и забравиха дори да пият!”, коментират дами, които също присъстваха на купона. Брюнетката обаче цяла вечер кърши формите си и нарочно предизвиква всички в клуба.

Наблюдателни нейни фенове през повечето време все я сочеха между краката, за да отбележат какво ясно и много отчетливо се очертаваше под клина й. „Камилската лапичка” на Преслава изпъкваше и нямаше как да бъде скрита, въпреки, че като никога тя не беше с къса пола. Наистина, любимката на мнозина беше заложила на пристегната премяна, която нямаше нищо общо с традиционно дълбоките й деколтета и роклички, които едва покриват срамотиите й. Да, но остана вярна на себе си и отново спази еротичния си дрес код.

Преси кършеше снага невъзмутимо

Преси кършеше снага невъзмутимо

Танците й на сцената опияниха мъжете

Танците й на сцената опияниха мъжете

Фантазиите на представителите на силния пол съвсем се развихриха и часове наред, докато тя пееше хит след хит, не я изпускаха от поглед и я зяпаха като хипнотизирани.

Цяла вечер я гледаха като хипнотизирани

Цяла вечер я гледаха като хипнотизирани

Плътно прилепналата "втора кожа" предизвика фурор

Плътно прилепналата „втора кожа“ предизвика фурор

Нямаше никакво значение какво пее Преслава...

Нямаше никакво значение какво пее Преслава…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар