ПАРЕЩО! Освен с камилче ПРЕСЛАВА ни срази с това (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Брюнетката умее да вдига…градуса на настроението и последното й участие още държи влага на посетителите

 

Преслава дари феновете си с такъв сюрприз, че случилото се дълго ще се помни. Горещата изпълнителка подлуди хората при последното си участие като захвърли сутиена, забеляза HotArena. Посетители в дискотеката разказват, че дупките на коженото потниче предизвикали истинска истерия сред всички.

Преслава ни дари с щедра гледка и към бюста

Преслава ни дари с щедра гледка и към бюста

Оказва се, че не само „камилската лапичка”е държала влага цяла вечер на изцъклените мъже. Палавата брюнетка се появи с плътно прилепнали черни секси дрехи и прати конкуренцията в земята само с един удар. Не беше нужно тя да навлича късите си рокли и щедрите деколтета, с които обикновено се развява на сцената.

Дупките на коженото потниче разказаха много на феновете

Дупките на коженото потниче разказаха много на феновете

Формите от дупчестото горнище достатъчно разпалиха фантазиите, а потребителите не спират да коментират изявата й вече дни наред. Тялото й така добре се очертаваше от кожената премяна, че нямаше никакъв начин всяка подробност от него да остане незабелязана…Всичко това е кеф за едни, но и възмущение за други. Вечният спор дали фолкаджийките трябва да залагат на инстинктите на хората, когато искат да привлекат интерес, едва ли ще бъде решен в нечия полза. Каквото и да се говори, Преслава поне е признат талант в чалга средите, за разлика от някои, които не блестят с подобни качества.

Но „камилската лапичка“ се оказа хита на вечерта Тази гледка не можа да остави безразлични мъжете в клуба

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар