Преслава като клонинг на латинозвезда след операцията (Певицата съвсем загуби идентичността си)

Гласувайте за статията

Преслава заприлича  на латиноамериканска актриса, двете са като близначки

Открийте разликите? Коя е Преслава и коя — Паола Рей? В последните седмици латиноамериканската актриса и българската изпълнителка са направо като близначки. Феновете на певицата отдавна коментират, че не е трябвало да си оперира носа. И с неговата промяна тотално е загубила идентичността си.

Дали от суета или по друга причина Преслава е решила да коригира обонятелния си орган, не знаем. Но със сигурност след промяната певицата е като по-малка сестра на латиноамериканската звезда Паола Рей. Визуално двете красавици са като близначки. И ако се появят заедно на някое събитие малко вероятно е да ги различите. Освен може би по грима.

Освен в очите, лицето и прическите, двете певици се оказват сестри и по съдба. Славата идва рано и при двете — Паола става световен модел и актриса още ненавършила 18, а Преслава започва да набира популярност на Балканите, стартирайки от участия в заведения с оркестри, преди да бъде забелязана от шефа на „Пайнер“. И зарязва работата като шивачка във фирма в Добрич, за да се отдаде на голямата си мечта — да пее.

Паола разбива не едно мъжко сърце сред колегите си в киното и телевизията. За Преслава доста време се шушукаше, че има връзка с Фики Стораро, преди той да се ожени за Гюлджан, а тя да се омъжи за Павел. Отделно в биографията й има десетки разбити сърца, като не един и двама милионери се опитаха да сложат света в краката й, само и само да спечелят сърцето й завинаги. Но я задържаха само за кратко.

Преслава клонинг на латинозвезда сн. Инстаграм

Преслава клонинг на латинозвезда сн. Инстаграм

И двете са изключително всеотдайни майки, които заедно с това поддържат и успешна кариера — Преслава дели времето си между сцената и малката Паола, а латиноамериканската актриса снима сериал след сериал, но при всеки удобен случай е с децата си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар