Преслава категорична: Никога няма да се омъжа! (Заради Фики ли страда?)

Гласувайте за статията

Преслава се е зарекла да не минава под венчилото.

Любовните драми на Преслава често са топ тема в светските среди. Покрай връзките й с мъже със съмнителна репутация и провала на отношенията с Фики, все по-често се прокрадва мисълта, че певицата май ще си остане стара мома. Дори родителите й я увещавали да смени начина си на живот и да обърне внимание на истински важните неща в живота.

Докато Преслава страда след поредния си любовен неуспех става ясно, че не само в мъжете е причината да е отново сама. Тя не веднъж е споделяла пред близки, че няма никакво намерение да се омъжва. А причината е повече от странна, но не и за тези, които я познават.

Певицата няма толкова страх от обвързване, колкото от това да не остане бедна. Както знаем, в началото на кариерата си тя е делила мизерна квартирка с Галена и са си разменяли сценични тоалети. А сега има солидни финансови възможности, натрупани през годините на сцената. И именно притеснението да не ги загуби я карат да бяга от брака като дявол от тамян.

Преслава е известна със своята стиснатост. Затова и от нея не можем да очакване супер модерни и скъпи клипове, каквито правят колежките й. Дружите й са свикнали, че не могат да очакват никакъв жест на щедрост от нея и дори и не си помислят да й искат пари на заем или нещо подобно. Те си знаят, че тя цели стотинката на две, пише hotarena.net.

Преслава цени парите повече от любовта

Преслава цени парите повече от любовта

Именно заради тази своя пресметливост, която се е трансформирала в стиснатост, певицата не иска да се омъжва. Тя е свикнала все да бъде зарязвана. Затова и се притеснява, че ако сключи брак, съпругът й също ще й бие шута, но и ще има финансови претенции към нея. А Преслава дори малки подаръци не прави на гаджетата си, пък какво остава да подели с тях припечеленото по дискотеките. Е, после да не се сърди, че е все сама!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар