Преслава и Петко Димитров в опасна близост (Какво ги събра? – Снимка)

Преслава и Петко Димитров в опасна близост (Какво ги събра? – Снимка)
5 (100%) 1 vote

Преслава и Петко Димитров отново се събраха

Преслава и Петко Димитров продължават да поддържат добри отношения, въпреки раздялата си

Преслава и Петко Димитров са по-близки от всякога! Певицата и шефът на Night Flight имаха връзка преди няколко години, преди той да забие Ели Гигова, а в последствие да създаде семейство с танцьорката Яна. Въпреки раздялата си обаче двамата продължават да са все така близки както някога.

Преслава и Петко Димитров пак заедно

Преслава и Петко Димитров пак заедно

Свидетелство за което са честите участия на Преси в заведението на бившата й половинка. На общите им снимки пък двамата изглеждат по-близки от всякога. Което даде повод на онлайн потребителите да заподозрат, че помежду им има нещо повече от обикновено приятелство.

Публична тайна е, че двамата имаха много страстна връзка, която приключи не заради трети човек, а заради твърде натоварените им графици, които не им позволяваха да се виждат толкова често, колкото им се иска.

Засега и Преслава, и Петко са категорични, че помежду им няма нищо повече от много цивилизовани отношения между бивши гаджета. Със сигурност обаче съпругата на Димитров – Яна, не е никак доволна от твърде близките отношения между мъжа си и бившата му.

Танцьорката твърди, че има пълно доверие на бизнесмена, но надали й е приятно покрай него да се навърта толкова често певицата. Която е известна с палавия си, флиртаджийски нрав. И с факта, че не се поплюва много-много в отношенията с противоположния пол.

Както се убедихме и от участието й във ВИП Брадър, където успя да омае Гъмов, докато го играеше и тя увлечена от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар