Преслава и Джена се съюзиха срещу Галена (Вижте какви мръсни номера й въртят)

Гласувайте за статията

Преслава си намери неочакван съюзник във войната с Галена.

От врагове, Преслава и Джена изненадващо си станаха първи приятелки. А няма нещо, което да съюзи две жени така, както омразата към трета! В този случай третата е Галена. Двете изпълнителки така са се сдушили, че даже съвсем скоро ще изненадат феновете си с общ проект.

Покрай скандалите с наградите на „Планета“, Джена бе една от многото, която влезе в индиректен сблъсък с любимката на Пайнера Преслава. Госпожа Стоева също се почувства ощетена от липсата на статуетка за Певица на годината в колекцията си. А сега, изненадващо, тези негативни настроения са едно добро забравено минало.

Изпълнтелката на „Пада звезда“ е позната като голяма манипулаторка. Явно така е успяла да увърти Джена в интригите си, че не тя, а Галена да излезе черната овца. И колежката й се е вързала! А Преслава е решена да извлече максимума от така създала се ситуация.

Из коридорите на Пайнер все по усилено се говори, че в разгара на лятото Преси и госпожа Стоева-младши ще избухнат с дует. Най-вероятно премиерата му ще съвпадне или „съвсем случайно“ ще изпревари промотирането на така чаканото парче от Галена. Нейната доскорошна дуетна половинка Преслава от две години не може да произведе хит и се надява това да бъде именно колаборацията й с Джена, пише hotarena.net.

Преслава увъртя в интригите си и Джена

Преслава увъртя в интригите си и Джена

Мръсният номер, който ще погодят на МамаУраган, разбира се, е идея на изпълнителката с най-много статуетки в компанията. Тя си е навила на пръста, че трябва да срине Галка и използва всички налични средства, за да постигне целта си. Освен срещу Галена, Преслава и Джена са решени да се опълчат и срещу Емануела и ДесиСлава, които също все повече им подриват позициите в компанията. Така че, интригите тепърва предстоят!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Преслава и Джена се съюзиха срещу Галена (Вижте какви мръсни номера й въртят)”

  1. Й. Й.

    юли 05. 2017

    Пак дрънкате глупости и насъсквате хората. Джена мрънкаше за самата церемония, а не за статуетки покрай последните награди на Планета. Преслава винаги я е харесвала и е твърдяла в интервюта какъв почитател й е. Изобщо не е неочаквана евентуалната колаборация тъй като още миналата година покрай снимките от сватбата на Джена феновете им искаха дует.

    Reply to this comment

Добавете коментар