Преслава и Галена се помириха за празниците (Фолк дивите заедно на Нова година)

Гласувайте за статията

Преслава и Галена заровиха томахавката, фолк дивите с първа крачка към помирение

Преслава и Галена са на път да възкресят старото си приятелство. Двете фолкаджийки ще бъдат рамо до рамо в новогодишното издание на „Шоуто на Слави”.

Дългия, който е голям хитрец е основният подстрекател двете врагини да загърбят обтегнатите си отношения и да забравят враждите. Трифонов поканил фолк дивите като нарочно направил така, че да се засекат зад кулисите.

Снимка: Блиц

Там Азис поел щафетата и се превърнал в добрия ангел като ги сближил около себе си. И наистина, това се случва за първи път откакто пайнерките водят скрита война. Свидетели разкриват, че дори за юбилейния концерт на Планета певиците се държали като котка и мишка.

Да припомним, че от първи дружки Галена и Преслава се превърнаха в люти врагове преди повече от две години. Повод за кавгата им стана престижната статуетка „Певица на годината”, която по нечестен начин бе присъдена на гласовитата добрчлийка. Преслава си я извоювала с тропане на крак пред продуцентите.

По право тогава наградата трябваше да вземе фурията от Смядово. Която имаше повече заслуги. Когато Галена научила за номера извъртян й от приятелката бойкотира концерта. И от тогава до сега двете не си продумват.

Но както се казва „По Коледа се случват чудеса” вече е факт и затоплянето на отношенията между бившите приятелки. Все пак хора от екипа разкриват, че разговорите им били на формално ниво. Но все пак началото е сложено и феновете им се надяват да забравят негативните си чувства от близкото минало, предават от blitz.bg.

Все пак и двете вече са майки и няма съмнение, че ще си простят, надяват се почитателите им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар