ВИЖ ГИ! Преслава и Борис Дали ни втрещиха от страст (СНИМКИ)

ВИЖ ГИ! Преслава и Борис Дали ни втрещиха от страст (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Двамата изпълнители не успяват да прикрият искрите, които хвърчат по между им

 

Преслава и Борис Дали снощи нажежиха много страстите от ефира на бТВ. Те гостуваха на „Шоуто на Слави”, за да представят новия си хит „Правено е с друг”.

Преслава нежно му шепне на ухото...

Преслава нежно му шепне на ухото…

Както и в клипа обаче, и в студиото не успяха да сдържат емоцията, която ги владее. Нито чаровният певец, нито силиконката могат да стоят далеч един от друг. Борката през цялото време се усукваше около надарената изпълнителка и търсеше близостта й. Още с появяването си в залата те провокираха смут и бурни подсвирквания, защото се държаха за ръце като истински влюбени.

Двамата влязоха в студиото, държейки се за ръце

Двамата влязоха в студиото, държейки се за ръце

За тяхната връзка отдавна се шуми, а често се случва колегата на Преслава да я сграбчва по непозволени за него части или пък…тялото му да го издава. Както наскоро Kliuki.net писа, по време на снимките към видеото нещата съвсем загрубели и Борис Дали яко се издал за слабостта си към пайнерката. Гащите му напращели, зърната му набъбнали през блузката, а всички толкова се разгорещили, че екипът дори забравил да прикрие следите от горещите сцени между двамата. Какво да се прави, като има тръпка между тях, няма как да бъде заличена истината.

Борката не издържа и целуна Преслава

Борката не издържа и целуна Преслава

А по време на изявата си в предаването на Дългия, палавникът не се стърпя и след цялото натискане, взе, че и целуна Преси…за радост на жена му, само по бузката.

Телата им говорят

Телата им сами говорят

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ВИЖ ГИ! Преслава и Борис Дали ни втрещиха от страст (СНИМКИ)”

  1. Silvia Trifonova Cherneva

    юли 01. 2013

    eha

    Reply to this comment

Добавете коментар