ВОЙНА! Преслава и Ивана се карат за Слави

Гласувайте за статията

Ивана бясна, че не я поканили за втория сезон на „Гласът на България“

Слави Трифонов скара Ивана и Преслава. Звездите на фолка от известно време не си говорят заради избора на шоумена. В желанието си да смени менторите в новия сезон на „Гласът на България“ Трифонов отсвири айтозлийката за сметка на по-младата й колежка.

Преслава и Ивана се скараха

Преслава и Ивана се скараха

Горда от това, че е изместила Ивана Преслава не спира да се хвали, че колежката й вече за нищо не става. До такава степен била омръзнала на всички, че вече и в телевизията не я канели.

Думите й естествено били предадени от „доброжелатели“, но певицата на народа за пореден път показа класа. „Всички се опитват да ме имитират. Когато тръгнеш да правиш турне като моето, трябва да имаш и увереност в себе си, че ще можеш да напълниш площади, стадиони или концертни зали — дори да е безплатно. А за това се иска здраво дупе“, коментира в свое интервю Ивана, изпращайки словесни „стрели“ към Преслава, пише „Слава“.

Междувременно се зашушука, че добричлийката има спешна нужда от телевизионен тласък и реклама, тъй като кариерата рязко върви към дъното. В последно време тарифата на Преслава рязко спадна и тя се навива да пее даже по за 20 евро в берлинските таверни. Само за справка, по време на турнето си в Америка, Преслава не отваряше гърло за по-малко от сто долара за билет на човек. Приблизително толкова струва и пропуск за концерта на Мадона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар