Преслава заряза Фики, пак тича след Бирмата (Преследва го и на Нова година)

Гласувайте за статията

Преслава е голяма лудетина, дочу, че Бирмата и Десислава имат нещо общо и хукна подир бившия си

Преслава хич не й пука за Фики. Щом научи, че Бирмата и Десислава ще купонясват заедно на Нова година заряза младият ромски славей и се уреди с резервация в ресторанта на Галена за да посрещне празника с бившия си стар любовник.Преслава заряза Фики, пак тича след Бирмата (Преследва го и на Нова година)

Според достоверна информация Галена и Галин заедно с Десислава и Бирмата заедно ще посрещнат Нова година във Велико Търново.

„Доста са й слаби ангелите на Преслава“, коментират в поп фолк средите. Само преди няколко седмици двамата бивши влюбени се гледаха, като куче и котка заради участието на певицата в „ВИП Брадър“. Георги Станоев дори след края на аферата си с Преси се опитва да й държи сметка с кого мачка чаршафите. А тя пък редовно се оплакваше в полицията заради непрекъснатия тормоз.

А ето, че сега Преслава ще прекара новогодишната нощ с младия баровец. А той ще я придружи до Пловдив веднага след първите поздравления, където хитовата изпълнителка има два ангажимента, пише в. „Шоу“.

Щом се е решила на тази стъпка Преслава още обича Бирмата, коментират запознати. И въпреки, че звездите не им вещаят общо бъдеще, то привличането между тях е толкова силно, че вече доста време не могат да се зарежат окончателно.

Не дай боже отнякъде да се появи и Фики Стораро, то ще стане истински кървав търкал, предполагат феновете на гласовитата добричлийка. И наистина отдавна не се е чувало за подобен скандал, в който някой става редовен посетител на Пирогов или на полицейското управление.

Изглежда старата любов ръжда на хваща и да се молим любимата изпълнителка на българите да не посрещне Нова година в разразило се кърваво меле, каквото става след появата на ревнивеца Георги Станоев-Бирмата.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар