Преслава заряза семейството си (Не смее да стъпи в Добрич)

Гласувайте за статията

Преслава заряза семейството си, не се показва в Добрич

Преслава заряза семейството си. Певицата не смее да пристъпи в родния Добрич, а причина за това не е проблем с някой местен бандит или ревниво бивше гадже. Слуховете носят, че певицата страни от роднините си, за да не й се налага да обяснява последните си прояви.

След „ВИП Брадър“ изпълнителката го ударила на щури забавления и то до толкова, че чак прекалява. Последното никак не се нравело на семейството й, което се опитва да получи отчет за всяка нейна изява.

Изпълнителката рядко се задържала в една компания, постоянно била в движение и буквално се пуснала по течението. Дори участия започнала да приема по-нарядко, но това не й пречи да обикаля заведенията с най-щурите си приятели.

В същото време в публичното пространство се появяват нови и нови истории за щуротиите, които прави. И докато във „ВИП Брадър“ бе направо примерна, извън шоуто изпълнителката вече не дава такъв отчет за постъпките си.

Последното именно довело до не една и две истории с нея в главната роля. А тъй като Преслава не смее да излъже в очи родителите си, за някои от тях, не смее да припари до родния Добрич. „Не стъпва там, понеже знае, че техните ще я подложат на кръстосан разпит за всяка история, която е излязла за нея. А тя няма очи да ги лъже, понеже повечето са верни“, разкриват нейни приятели.

Преслава го удари на диви купони, не смее да се прибере в Добрич, сн. Булфото

Преслава го удари на диви купони, не смее да се прибере в Добрич, сн. Булфото

Сестра й Ивелина е напълно наясно с бурните забавления на Петя и прави всичко възможно, за да я прикрие пред семейството. Изцепките на изпълнителката обаче станали толкова много, че е направо невъзможно да останат в тайна за по-дълго време. А от тях е най-разочарован баща й, който дори се отказал да събира изрезки със статии за дъщеря си, тъй като единственото, което излиза по неин адрес са само гафовете й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар