Преслава заряза мерцедесите и бентлитата (Вижте каква кола подкара)

Гласувайте за статията

Преслава заряза мерцедеса заради трабант

Фолк певицата Преслава може да изглежда любител на скъпите коли, но стане ли въпрос за класика, забравя за всички тях. Изпълнителката, която сме виждали да кара бентли, ауди, мерцедес и куп други скъпи возила, сега се качи на… трабант.

Певицата се гордее, че има опит с ретро возилото и не само се е возила в такова, но умее и да го управлява. Тя дори се щракна до едно от тях по време на ретро парада в Добрич.

Както е известно бащата на певицата има подобен автомобил, който певицата обожава. И неведнъж е виждана да кръжи с него из родния Добрич, когато гостува на семейството си там.

Заедно със сестра си Ивелина Колева, двете си спретнаха забавен чат в социалните мрежи. „Пропуснах“, шеговито се оплаква сестрата на фолк примата и добавя „Сигурна съм, че има какво да разказваш“.

Самата певица с гордост сподели кадри как позира с ретро автомобила. Преслава е запален почитател и редовно посещава подобни събирания. Единственото, което липсваше на снимката, бе кадър с малката Паола зад волана, в компанията на мама.

Преслава неведнъж е позирала и със семейния трабант, пред дома на родителите си в Добрич. Певицата даже се е снимала с него за спомен. И със смях е споделяла, че по-надеждна кола от тази не познава, въпреки че е на достолепна възраст и е по-стара и от нея самата.

Както се вижда от снимките, след морските ваканции и клубни участия, Преслава все пак е намерила време да отскочи до родния си град, за да се види с роднини и приятели. Певицата остава много близка със семейството си и редовно ги посещава, особено когато има участия в района.

Преслава заряза тузарските коли, подкара трабант сн. Инстаграм

Преслава заряза тузарските коли, подкара трабант сн. Инстаграм

Припомняме ви, че тя разчиташе именно на майка си в първите дни след раждането на Паола. Родителите й обаче не са почитатели на София и щом певицата започна да се справя с бебето, се прибраха у дома.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар