Преслава заряза Гъмов и Врачански, лудува с Ники Михайлов до зори!

Гласувайте за статията

Преслава се хвърли в обятията на Мамин Ники, напук на слуховете за сватба със Станимир Гъмов и страстна афера с Калин Врачански.

Още след като стана ясно, че Алисия и Георги Станоев-Бирмата са се загаджили, се появиха догадки, че новата светска двойка на хоризонта ще бъде тази на Преслава и Ники Михайлов. Двамата бившия на певицата и бизнесмена наистина се сдушиха покрай общата мъка, но сякаш всичко бързо утихна. Или по привидно и до скоро.

Само преди дни Преси и Ники бяха забелязани да лудеят както те си знаят в хитово столично заведение. Певицата не бе на участие в клуба, а просто бе решила да прекара нощта с футболиста. Тя се развихри на макс на дансинга и сепаретата под погледа на Михайлов, който я изпиваше с очи. Всъщност, вратарят на националите доскоро бе сложил вето на нощния живот заради тежката депресия, която го удари покрай неуспехите в любовта и професията. Сега обаче, той отново изглежда щастлив, а вероятно и влюбен.

Михайлов се появи заедно с Преслава в заведението и заедно и го напуснаха, незнайно къде са продължили забавата. Двамата изглеждали сякаш купонясват за последно или може би напук на бившите си, на които обаче май не им пука много-много. Преси се раздели с бурни скандали с Бирмата, но все още не може да го прежали. Ники пък тамън бе обещал на Алисия най-накрая да спре да й изневерява и да я вземе за жена, а тя взе, че хукна при Станоев, пише bgdnes.bg.

Преживели първоначалното унижение и болка, сега Преслава и Михайлов се отдават без задръжки на чувствата си, зародили се по доста нелеп начин, но за любовта все пак няма граници. Изпълнителката на „На тебе не отказвам“ явно е прекратила спорната си авантюра със Станимир Гъмов, която стартира във „ВИП брадър“, но видимо няма как да доведе до нещо сериозно.

Преслава и Ники Михайлов в луд купон

Преслава и Ники Михайлов в луд купон

Покрай „Като две капки вода“ пък я свързаха с Калин Врачански, но той също е много далеч от бита и културата на фолк певицата, която се чувства в свои води в чалга заведенията и обятията на футболисти. Както биха казали някои за Преслава и Ники Михайлов – намериха се, а други биха заподозрели, че всичко е един цирк с умисъл.

preslava niki2 preslava niki

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Преслава заряза Гъмов и Врачански, лудува с Ники Михайлов до зори!”

  1. ссс

    юни 23. 2016

    Нищо повече от зла жажда за мъст на предишните си. Нито ще се ожени за нея, дето я прекара и баща му, нито е влюбен в нея.

    Reply to this comment

Добавете коментар