Преслава закъса с парите (Певицата заряза пеенето, рекламира козметика)

Преслава закъса с парите (Певицата заряза пеенето, рекламира козметика)
4.67 (93.33%) 3 votes

Тежки дни налегнаха и Преслава

Безспорно пандемията се оказа изненада за целия свят. Доста хора буквално усетиха как доходите им се изпаряват заради някои мерки, предприети от правителствата в опит да се преборят с нарастващите случаи на разпространение на болестта. Кризата явно засегна дълбоко и Преслава. В момент, когато заведенията, ресторантите, баровете и пр. места за забавление нямаха възможност да работят, попфолк изпълнителите останаха без препитание. Както изглежда, сценарият се повтаря и ограничаването на клубовете неминуемо резна и джобовете на фолк гилдията.

Така и Преслава като че ли закъса с финансите. Според последните включвания на певицата в социалните мрежи можем да направим извода, че тя е позарязала пеенето. Бюджетът трябва да се кърпи по някакъв начин, колкото и да не ни харесва. Попфолк фурията обаче демонстрира впечатляващ бизнес нюх и е намерила удачен начин да напълни поизтънелите си джобове. В последните години рекламата заема ключово място в обществения ни живот, да не говорим за инфлуенсърството. Дали Преслава има намерение да се преквалифицира в инфлуенсър, засега не е ясно. Но както изглежда, именно в това поле за развитие е открила начин да припечелва някой лев.

Рекламата на козметика, очила, слушалки, а вероятно и на редица други продукти засега се очертава като основното ѝ препитание, коментира slava.bg, позовавайки се на „България днес“. Пеенето остава на заден план, като за това допринасят, разбира се, и някои ограничения, налагани от стряскащата ситуация в страната. Нашето момиче обаче не се отчайва и успява да намери начин да съчетае полезното с приятното. И същевременно да попълни поовехтелия си бюджет с някои популярни средства. Решението ѝ, естествено, е доста разумно, а и в крайна сметка за подобна дейност не се изискват кой знае какви умения. Всичко, което е нужно, е популярност и прилична способност да представиш добре продукта. Откъм популярност Преслава бие всички рекорди, признаваме ѝ го.

Преслава кърпи бюджета с реклама

Преслава кърпи бюджета с реклама
Снимка: инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар