Преслава заведе дъщеря си в Дубай (Вижте как се забавляват с Паола – Снимки)

Преслава заведе дъщеря си в Дубай (Вижте как се забавляват с Паола – Снимки)
2.75 (55%) 4 votes

Певицата на втора луксозна почивка в емирството, но този път взе и Паола

На Преслава й хареса да живее в Дубай. Само за двадесетина дена време за втори път е на почивка в емирството.  Певицата отначало бе на романтична ваканция само с Павел. С когото посрещна Свети Валентин на 14 февруари.

След като за малко се завърна в България Преслава отново е на воаяж в екзотичната дестинация. Но този път освен с любимия си е придружена и от малката си дъщеричка.

Паола се забавлява на плажа в Дубай
Снимки: Инстаграм

От снимките в инстаграм разбираме как двете, майка и дъщеря са се отдали на забавления. Топлото време в Дубай е прекрасно за посещение на плажа. Където Паола се радва на чистата морска вода в Персийския залив и си  играе на брега с пясъка.

На разходка с мама в Дубай
Снимка: Инстаграм

Не по-малко интересни за хлапето са разходките с мама в луксозните магазини. Където има безброй неща, които привличат погледа на момиченцето. Певицата е грижовна майка и няма как да не е зарадвала малката си принцеса с подаръци.

Преслава явно ще се поглези още месец в Дубай защото все още нощните заведения не са отворени. Пайнерката ще се завърне за 1 април в България, тъй като тогава ще открият клубовете, в които тя има насрочени участия, предават от hotnews.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар