Преслава жъне пачки по Нова Година (Вижте колко вземат другите)

Гласувайте за статията

Фолк дивата Преслава, която е най-успешната звезда ще лапне 28 хилядарки само за две участия по Нова година

Преслава е най-търсената фолк изпълнителка. Всичко се надпреварват да я ангажират в своето заведение за празниците. И тарифата й скача двойно щом ще весели публиката в новогодишната нощ.Kocetoпреси

Както е известно Преслава взема най-висок хонорар за участие. Тарифата й е 7 бона, а по празници тя скача двойно. Гласовитата красавица, която нашумя особено много след успешното си участие във „ВИП Брадър“ се е уредила с две изяви. Едната ще е в пловдивски хотел, а другата в елитна дискотека в София.

И не е трудно да сметнем с колко ще се облажи най-харесваната звезда във фолклорния бранш. Събират й се 28 хилядарки за има, няма около три часа забавление на публиката, написа в. „Шоу“.

Други обичани звезди са Анелия и Константин. Тяхната тарифа за вечер е пет бона. Както стана ясно Коцето ще забавлява гостите на тузарски хотел в Сандански. А после ще се изяви в едно от заведенията на ресторантьорския бос Коко Динев в Кулата.

Анелия се е уредила да пее в два петзвездни хотела. Единия е в Златни пясъци, а другият във Варна.

И Коцето и Анелия ще грабнат по 10 хилядарки за всяко едно участие  на 31 декември или ще лапнат общо по 20 бона.

Фолк дивата Емануела за първи път по Нова година ще забавлява гостите на новия си продуцент Митко Пайнера в негови заведения.

Има и такива фолк звезди, които не са толкова оборотни и се съгласяват за по-малки хонорари да забавляват подпийналите посрещачи на Новата 2016 година.

Истинска жътва е за фолк звездите по новогодишните празници. Хората се отпускат, развързват кесиите си и дават мило и драго да ги веселят с чалга ритми.

И пак Преслава е тази, която обира с шепи най-големите пачки в лекия жанр.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Преслава жъне пачки по Нова Година (Вижте колко вземат другите)”

  1. Цветан

    Дек. 30. 2015

    Камелия, която традиционно забравяте пък ще пее в клуб БИАД за 10 000 лева и в хотел Princess в София за още 10 000 лева. И всичките 20 000 ще са си за нея, да ви припомня пък аз. И както показва сметката, като не отчита нищо на продуцент, реално ще е най-печелившата в новогодишната нощ. Весели празници!

    Reply to this comment

Добавете коментар