Преслава дразни Фики от Дубай: И без теб ми е добре! (С кого се забавлява?)

Гласувайте за статията

Преслава лекува мъката по женски в Дубай.

След участията си в Испания тези дни, Преслава реши да си подари малко бягство от забързаното ежедневие. И от всички новини около годежа на Фики! Певицата избра да отскочи до така актуалния сред родните звезди Дубай. Там се е отдала на пълен релакс, събиране на тен и женски забавления. А компания й прави сестра й Ивелина Колева.

Преслава не спира да публикува снимки, на които позира или с нея или сама и с широката си усмивка. Видимо тя иска да опровергае слуховете, че е в депресия заради годежа на Фики. Но прекалената показност не е обичайна за нея и бъди подозрения за фалш. Певицата всячески се старае да докаже, че може и сама да се справя в живота и това никак не й тежи.

А всички знаем, че не е така. Преслава е преживяла не един и два неуспеха в любовта. И докато колежките й масово се омъжват и раждат деца, тя си е все така сама. Дори Тони Стораро я затапи, че Фики просто си е поиграл с нея. Това признание тотално е съсипало самочувствие на изпълнителката.

Затова сега тя е избрала

разточителна почивка за нея и сестра й, която е и най-голямата й опора. Въпреки слуховете за конкуренция и завист помежду им, те си остават наистина близки. Партия са си и в трошенето пари и показването на висок стандарт на живот, пише planeta.tv.

До преди дни пък Ивелина Колева бе в Тайланд с приятелска компания, сред която и Глория, Илиян и Елизабет Методиева. Сега двете сестри се събраха в арабското емирство и оползотворяват всеки един момент без мъжка компания. Очаква се към двете красавици да се присъедини и майка им Янка.

Така всички със задружни сили ще помогнат на Преслава да преодолее мъката и усмивката й да се запази и след връщането в България. Дамите са си наумили да посетят всички забележителност в Дубай, включително и моловете, да отидат на сафари и да се разходят в приказните паркове.

Преслава прави показно на Фики

Женската компания е отседнала в един от най-скъпите хотели в емирството, а почивката се поема изцяло от Преслава. Тя се е примолила на любимите си дами да я отвлекат и да я заведат в „рая“, както нарича Дубай. Е, видимо, планът е подействал!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар